March 8, 201411 yr ne čitam. @atajlo - sad kad znam i to, moja neodlučnost je još logičnija, jer sam samo spolja devojčica knjiga koju ste obožavali u detinjstvu i želeli da oponašate glavne junake?
March 8, 201411 yr @PT; Za knjigu ne znam, "Devojčica sa šibicama" mi je bila naj priča a lik sa kojim sam htela da se poistovetim je Tom Sojer, u čemu sam delimično i uspela jer sam, brat-bratu, u životu svojeručno ofarbala površinu veću od Rusije. ibid.
March 8, 201411 yr Bury My Heart at Wounded Knee, odnosno Sahranite mi srce kod Ranjenog Kolena. Više su mi se dopali pravi Indijanci nego izvitopereni by Karl May... ++
March 8, 201411 yr moja prva knjiga koju sam procitala.....i to ne jenom, bar dvajes puta... bas sam je se skoro setila i trazila... i nasla na kupindu; isto
March 9, 201411 yr slučaj kapetana kuke - devojčica koja ima magičnu olovku pomoću koje ulazi u knjige isto
March 28, 201411 yr kad sam se krajem decembra raspala i otišla na bolovanje od 4 nedelje. ja sam neuporedivo bolji čovek kad ne radim. isto.
March 28, 201411 yr kad sam pevala fak d bordr na koncertu omiljenog benda u becu da li i koliko cesto chatujete?
March 31, 201411 yr nemam pojma, možda ću saznati kad/ako ostarim koliko ste najduže vozili bicikl? (u km)