Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ne čitam.

@atajlo - sad kad znam i to, moja neodlučnost je još logičnija, jer sam samo spolja devojčica

knjiga koju ste obožavali u detinjstvu i želeli da oponašate glavne junake?

• Replies 14.7k
  • Views 545.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Tarzan, sin Winnetoua

isto

@PT; :thumbsup:

Za knjigu ne znam, "Devojčica sa šibicama" mi je bila naj priča a lik sa kojim sam htela da se poistovetim je Tom Sojer, u čemu sam delimično i uspela jer sam, brat-bratu, u životu svojeručno ofarbala površinu veću od Rusije.

ibid.

Cudesni svetovi Volta Diznija, Svet novih granica

Isto.

Hobit

Isti

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Bury My Heart at Wounded Knee, odnosno Sahranite mi srce kod Ranjenog Kolena. Više su mi se dopali pravi Indijanci nego izvitopereni by Karl May...

++

moja prva knjiga koju sam procitala.....i to ne jenom, bar dvajes puta... bas sam je se skoro setila i trazila... i nasla na kupindu;

ssim_zps56857ed2.jpg

isto

harijeta uhoda  :heart:

isto

slučaj kapetana kuke - devojčica koja ima magičnu olovku pomoću koje ulazi u knjige :heart:

isto

• 3 weeks later...

dobro ajd ne mora isto

koji vam je najbolji trenutak iz 2013?

kad me mark tven u balkanskoj pitao, jel ovuda na površinu

isto

kad sam se krajem decembra raspala i otišla na bolovanje od 4 nedelje. ja sam neuporedivo bolji čovek kad ne radim.

isto.

kad sam pevala fak d bordr na koncertu omiljenog benda u becu

da li i koliko cesto chatujete? 

chetujem sve vise u RL

koji su znakovi da ostarilo se?

nemam pojma, možda ću saznati kad/ako ostarim

koliko ste najduže vozili bicikl? (u km)