Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

q: kako završava ova igra?
a. Prava igra se nikad ne završava. A sve je igra.q. Da možete izabrati jedan ukus koji će vam konstantno biti u ustima, šta bi to bilo?
  • Replies 14.7k
  • Views 547k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

ukus pljuvacke, definitivno.TDK SAX ili BASF Chrome Maxima?

a: tedekaq: ako postoji pakao, jel mislite realno da bi tamo završili?

a) pa... ako su bas strogi inspektori, daq) ako postoji pakao, i ako ste vi person in charge, kako bi ste mucili klijentelu?

isklucivo praznim pricamaisto

TDK SAX ili BASF Chrome Maxima?
:Hail: izrazeni kandidat za pitanje meseca.

Stavio bih im slušalice i turio Ivanu Jordan i Filipa žmahera na repeat.Bos po trnju il' tuđim gloginje mlatiti?

Stavio bih im slušalice i turio Ivanu Jordan i Filipa žmahera na repeat.Bos po trnju il' tuđim gloginje mlatiti?
a: tuđim, naravno. to ni ne boli, sigurno se radi samo o društvenom konstruktu q: primjećujete li navike poznanika da nikad ne plate cugu?

a. ovde ne...q. zasto se :mellow: zove mellow?

moj rečnik kaže - softened and made gentle, understanding and sympatetic by age and experienceili više verovatno - genial or convival, as from drinking liquor :lolol:kada ste prvi put shvatili šta je to nesporazum?

Pre mnogo godina na moru u Grčkoj, klinac grk šutne loptu ka meni, ja je uzmem u ruke, on viče "pusti, pusti!". Ja srećan što on zna srpski, a on mi u stvari govori "pederu, pederu". Čist nesporazum.Isto

Edited by dig_chohano

Isto
a: nije prvi, al je bilo dosta neugodno kad sam naučila razliku značenja riječi "karati" u st i zgq: kako zovete ovu spravuprod_6757_2_1102328813.jpg

rendeti?

Češalj.isto

ti?
a: ja kažem gratakaž(a), ali tek nedavno sam spoznala da mu je standardni hrv. naziv ribež <_< q: kuhinjsko usitnjavanje mehaničkim ili električnim aparatima?