February 6, 200817 yr q: otkud ovaj trend naoružavanja avatara?Samo čuli mudru reč mudre osobe, ništa više.Čiji avatar bi bio najadekvatnija uniforma?
February 6, 200817 yr unoforma za sta/kogamarvinovmerinhuja mi se javlja, al neisto (sto da ja smisljam)
February 7, 200817 yr Ne volim sarmu, al za razliku od karme sarma postoji.Da morate da budete sveštenik, pri kojoj religiji bi bili sveštenik?
February 7, 200817 yr pri nekoj u kojoj bih bila riznicaristoedit: jebo isto.lejdi godiva ili praline godiva? Edited February 7, 200817 yr by morgana
February 7, 200817 yr Prva, prva, gole praline su krajnje nezanimljive.Najgora "humoristička" serija IKAD?
February 7, 200817 yr a: lady (al ne treba nuzno ekstrapolirati)q: isto ili razlicito? (a imao sam neko super pitanje jebiga sto sam se juce setio da pitam cim stignem)edit: ok, znak, i treba da odustanem od igranja za danas. Edited February 7, 200817 yr by kurdi
February 7, 200817 yr a1: vesele sedamdesete. ne kontam. i ona sa helen hant i njenim muzem.a2: isto to samo malo drukcije (ne odustaj kurdi!!!)q: jel maharisi umro il se ucutao? jos jedan edit i idem na lijecenje Edited February 7, 200817 yr by morgana