February 4, 200817 yr a: ja jedva shvatih koji newton... pa rekao bih da je saudek objektivno bolji, ali...q: ili?alternativno: fizika ili dupeta?alterantivno2: fotografija ili gravitacija? Edited February 4, 200817 yr by kurdi
February 4, 200817 yr a. Kuku, kurde. Prva, više volem crno-bele fotke.q. alternativno: fizika ili dupeta?
February 4, 200817 yr [troll]ne znam na koji sport mislis, samo da pustim muzicku pratnju uz pitanje... i never knew a rubber doll would be so hard to please...[/troll] Edited February 4, 200817 yr by kurdi
February 4, 200817 yr kbp, tadic ili lutka na naduvavanje?Tadić, ipak više liči na boginju iz Lepenskog vira.Lepenski vir vs. Vinča?
February 4, 200817 yr alterantivno2: fotografija ili gravitacija?fotografija, ako nije sklona paduseksualna ili dnevnopoliticka frustracija?(mora da se izabere)Tadić, ipak više liči na boginju iz Lepenskog vira.a velja selja na vilendorfsku veneru.q2. na kog praistorijskog junaka vam lici tomche? Edited February 4, 200817 yr by Leia
February 4, 200817 yr a: meni ni na koga. q: da li i vama nemanja kusturica neodoljivo lici na Javu iz Marti Misterije?
February 4, 200817 yr onaj kad ga na pocetku sjebu pa kad krene u konacnu osveti i sve im izlomi i ruke i noge i izroka ih na kraju sve.isto gledala taj opus, divan jenemanjica ne lichilichi ili kola?
February 4, 200817 yr a: meni ni na koga. q: da li i vama nemanja kusturica neodoljivo lici na Javu iz Marti Misterije?meni lici na JC Reillyjaovo Elino ne razumemko je bolji komad vruce picetine, Keira N. ili Rebecca S.?
February 4, 200817 yr ovo Elino ne razumemko je bolji komad vruce picetine, Keira N. ili Rebecca S.?ne znam :(isto?
February 4, 200817 yr ako je keira n. ona sto ima cudnu vilicu, a rebecca s. u stvari rebecca r, onda rebecca najljigaviji filmski momenat?
February 4, 200817 yr ako je keira n. ona sto ima cudnu vilicu, a rebecca s. u stvari rebecca r, onda rebecca najljigaviji filmski momenat?ceo 25th hour je ljigav do umetnickog klizanjaisto