Leia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ne ponosim se nicim osim licnih dostignucanewton ili saudek?
kurdi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 (edited) a: ja jedva shvatih koji newton... pa rekao bih da je saudek objektivno bolji, ali...q: ili?alternativno: fizika ili dupeta?alterantivno2: fotografija ili gravitacija? Edited February 4, 2008 by kurdi
dig_chohano Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a. Kuku, kurde. Prva, više volem crno-bele fotke.q. alternativno: fizika ili dupeta?
kurdi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 (edited) [troll]ne znam na koji sport mislis, samo da pustim muzicku pratnju uz pitanje... i never knew a rubber doll would be so hard to please...[/troll] Edited February 4, 2008 by kurdi
ToniAdams Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [troll]koji oces, ragbi, izborna utrka, obaranje ruku...[/troll]
dig_chohano Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kbp, tadic ili lutka na naduvavanje?Tadić, ipak više liči na boginju iz Lepenskog vira.Lepenski vir vs. Vinča?
Leia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 (edited) alterantivno2: fotografija ili gravitacija?fotografija, ako nije sklona paduseksualna ili dnevnopoliticka frustracija?(mora da se izabere)Tadić, ipak više liči na boginju iz Lepenskog vira.a velja selja na vilendorfsku veneru.q2. na kog praistorijskog junaka vam lici tomche? Edited February 4, 2008 by Leia
Grunf Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a: meni ni na koga. q: da li i vama nemanja kusturica neodoljivo lici na Javu iz Marti Misterije?
elle Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 onaj kad ga na pocetku sjebu pa kad krene u konacnu osveti i sve im izlomi i ruke i noge i izroka ih na kraju sve.isto gledala taj opus, divan jenemanjica ne lichilichi ili kola?
3opge Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a: meni ni na koga. q: da li i vama nemanja kusturica neodoljivo lici na Javu iz Marti Misterije?meni lici na JC Reillyjaovo Elino ne razumemko je bolji komad vruce picetine, Keira N. ili Rebecca S.?
elle Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ovo Elino ne razumemko je bolji komad vruce picetine, Keira N. ili Rebecca S.?ne znam :(isto?
t-mac Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 neka bude ova keira n, sta god to bilo ^_^ isto
Aleksija Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ako je keira n. ona sto ima cudnu vilicu, a rebecca s. u stvari rebecca r, onda rebecca najljigaviji filmski momenat?
3opge Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ako je keira n. ona sto ima cudnu vilicu, a rebecca s. u stvari rebecca r, onda rebecca najljigaviji filmski momenat?ceo 25th hour je ljigav do umetnickog klizanjaisto
Recommended Posts