ToniAdams Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 skakanje sa zicare na kopu je bilo prilicno glupoisto
Mancunian Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 (edited) sinocnji, da se napijem, posto je odradjen amaterskije nego inacea moz i preskakanje nekih ograda i sunjanje po komsijskim dvoristima u sitan nocni sat, u jednom...pasivnom kraju, gde se podrazumeva posedovanje 2,7 komada vatrenog oruzja po clanu porodicelepo pitanje!isto Edited January 26, 2008 by Mancunian
Nicol Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 istoa: empirijska provjera sestrine teze jel mi pez bombon stane u nosnicu. bila je to duga i uzbudljiva noć na otorini! q: isto
kurdi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 a: svakako nije najidiotskiji, ali je u svezem secanju ostajanje budnim do 9 jutros da bi se gledalo musko finale. jebiga nocas se tek setio da imam televizor, pa se napalio na novootvorene mogucnosti. ah taj trenutak spoznaje. q: isto.
betty Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 (edited) a. kradja vise kilograma crnog luka iz necijeg dvorista u neprijateljskoj drzavi u pola noci mi se povremeno vraca u secanje. q. istoedit: mladog. Edited January 26, 2008 by betty
ordi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ja sam jednom stopirala noćom do kragujevca mic po mic iz auta u auto prvi me je lik odvezo do plavog mosta samo, jebiga i tu je neki matori stao i nudio mi sea onda je moj drug veljko izišo iz grma s pišanja i matori mu dao po gasu hahastigli smo u kragujevac u pola 7 ujutru i već u 7 navatali bus za beograd to je bilo 1998.dosadno je više isto. ovo me oduvek zanimalo: jel više volite da jedete kašikom ili viljuškom?meni npr posle čorbastog pasulja dođe da pitam dobro šta ima da se jede sad
slepa živana Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 r: ne bih ni razmatrala kašiku da mi nije pala na pamet linolada... ali to samo na par sekundi...vljuška i sve za na viljušku je bolje. za ono malo jela što se srču a koje volim, baš i nije neophodna kašika, navrnem iz šolje ili iz nekakve zdelice i sve pet...a kao u onom vicu - mogu ja goluba i bez hleba - mogu ja linoladu i viljuškom :) q: da li ste nekada bili deložirani?
kurdi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 a/q: mislis ono kao masoni? :unsure:q: sta znaci delozirani?
Hippie Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 izbacen/iseljenel vam je dosta smrznute zime/el jedva cekate sareno proleche?
ordi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ne. zbog sala.kontam ono q u živaninom postu to znači question a šta joj je r, jebote?
Tihajeza Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 reply ili respuestakada vam obično počne proleće?
slepa živana Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 (edited) r: r?ponse, čoveče!q: govorite li francuski?2jeza - trinestog u decembru ili bilo kog drugog Edited January 26, 2008 by slepa živana
Tihajeza Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 neinu koji vek biste se vratili da živite osim XX?
dig_chohano Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 U četrnaesti, da jedem prase viljuškom - boc, a švabo i englez prstima.isto
Tihajeza Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 (edited) Stari Rim. Tekuća voda i kupatilo!U kog lika biste se pretvorili odmah? Edited January 26, 2008 by Tihajeza
Recommended Posts