Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Ovoproduct1_5072.jpgPrva stvar na šoping listi tehnike?

• Replies 14.7k
  • Views 546.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

a: novi zvucnici. al mislim d aje odlozeno do leta. mozda ipak jebeni ipod, vise nista ne moze da se takmici po kapacitetu sa 160gbq: isto, nisam u fazonu razmisljanja.

mp3 rekorder500* evra i dilema: avionska karta gde god pozelis ili risiver i zvucnjaci?edit:*dovoljno evra

Edited by kingmaker

Pošto 500e ne pokriva "gde god poželim" destinaciju, risiver i zvučnike.Kome (sem osobama koje planiraju da izvedu put oko sveta hodajući na rukama unazad) treba ipod od 160gb?

Edited by dig_chohano

kurdiju5000 evra dilema - kućica na dunavu ili sve na crveno?

Edited by slepa živana

Kućica na Savi.isto

a: meni. mozda i ne treba bas 160, ali 40 (iriver) se napunilo, a smara me da brisem, menjam, trampim.q: jebote ne smem vise isto... najgluplja kupoive tehnike ikada?edit:kasnim, brisi sve....a: kucicaq: ako mora, crveno ili crno?

Edited by kurdi

Crno.krudijevo za tehniku

vokmen, ovaj moderni, ne znam više kako se to zove...u kojim prilikama ne slušate muziku?

a: kad mi je neko tu poslom.q: isto.

kad spavamel volite svoje snove?

a: prakticno nikada se ne secam sta je tacno bilo, nekada volim osecaj koji ostavljaju, mada se cesce secam uznemirenja.q: dreams are a girl's best friends?

not dreams, plans.jel steta prespavati vikenad?

r: nijeq: je l može spavanje ikako da bude štetno?