Jump to content

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

Zato sto mi slike nismo kacili kao attachmente, vec smo ih linkovali sa spoljnih sajtova (probaj photobucket.com)
hehe. uspela.
  • Replies 5.5k
  • Views 421.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lewis Newman (The Animal Portraits category of the 2023 British Wildlife Photography Awards)

• minimal fruškogorština

• Kad se iznajmi objektiv od 800mm i bude vedro nebo Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted Images

Vidim da si najbolje ?uvao za kraj ... ili imaš još bolje od ovih ?
:D Ne, nista nisam cuvao za kraj jer se kraj ne nazire. Koja fotka je bolja ja ne znam, to je u oku posmatraca.

Edited by Zmitjkoe

:D Ne, nista nisam cuvao za kraj jer kraj se ne nazire. Koja je fotka je bolja ja ne znam, to je u oku posmatraca.
Kakav ti je odgovor, ti mora da si neki političar :naughty:

Za kačenje sličica preporučujem ImageShack kzid1hv6.jpgkontrast

Kakav ti je odgovor, ti mora da si neki politi?ar :naughty:
Fuj, daleko bilo. :mad:
coneyisland2ob4.jpgNASLOV: "Coney Island Station"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 18
coneyislandex6.jpgNASLOV: "Coney Island Beach"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 19
topoftheneedlejp3.jpgNASLOV: "Top Of the Needle (Chrysler Building)"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 20

Edited by Zmitjkoe

longridetoqueenseh8.jpgNASLOV: "Long Ride To Queens"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 21

oke sad cu ja staviti neke svoje foto iz NY paralelno uz Zmitjkojeve, samo da...nadjem diskace na kojima su i snadjem se u zlinuxu :lol:

mene nije blam da stavljam moje pocetnicke pored ovih zaista super uradjenih & obradjenih fotki... da napomenem da moje nisu ni obradjivane, samo skinute sa aparata koga znam da koristim tako sto kliknem :rolleyes: tematski pratim prvi post (grasse):grasse.jpgparfum.jpggarden.jpgvins.jpg

i dalje u provansi, ali sad malo vencechapelle_matisse.jpgmatisse.jpg

helsinki:helsinki.jpgolympicstadiumhelsinki.jpg

i jos malo finske...porvo.jpglake.jpg

tematski pratim prvi post (grasse):
Moze! wink.gifgrase_f.jpggrase_m.jpgOvde se setih Mileta Curcucagrase_t.jpggourdon.jpgGourdongorge_sur_loup.jpgGorge sur Loup

Edited by hefestus