Jump to content

Masovno ubistvo u Mladenovcu, 4.5.2023

Featured Replies

30 minutes ago, Mil@n said:

Malo mi je lakše kad čujem da je pokrenuta akcija VIHOR, odmah mi padne kamen sa srca i znam da će ga brzo uhvatiti.

Not.

Mi smo izgleda prohujali s vihorom. Bar da imam brcice kao Klerk Gejbl pa da mi ne bude zao.

• Replies 1.1k
  • Views 45.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

helikopter ostao bez goriva i morao da se vrati. poslali omanju vojsku i ne mogu da ga uhvate. po ovome kako sada deluje cini se da su mu i izgubili trag

Mogao bi i ovaj N1 malo da ohladi sa snimanje ljudi kojima izjavljuju kako prolaze operacije. Pa majku mu jebem, je li treba da u živom prenosu dopisujemo mrtve.

2 minutes ago, rock bob said:

cini se da su mu i izgubili trag

Da, poslednja vest je da “specijalne jedinice MUP proveravaju svaki sumnjivi objekat u potrazi za masovnim ubicom Urošem B.” :unsure:

zezate se za helikopter, jelda? :unsure:

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

Kakav jeziv kadar na pun mesec na N1, bukvalno horor film, ali nije film

Edited by Midgeta

Just now, Patty Lee said:

Da, poslednja vest je da “specijalne jedinice MUP proveravaju svaki sumnjivi objekat u potrazi za masovnim ubicom Urošem B.” :unsure:

ne bih se kladio, jel su onog “malčanskog berberina” tražili danima/nedeljama a on bio u napuštenoj kući 100 metara od kuće u kojoj je živeo

Upadljivo suvi i debeli prestupnik je opkoljen u bekstvu. Za jos preciznih informacija obratite se na bilokojitabloid.rs.

1 minute ago, gospa buba said:

kamera je snimala ljude koje cekaju, dok je iza kamere novinar neformalno pricao sa nekim covekom koji je rekao to za helikopter. 

:isuse:

To nije čak ni Ćao inspektore.

27 minutes ago, Patty Lee said:

Blago onom ko je zaspao.

Ja sam bila zaspala sa detetom, budim se da mu menjam pelenu, pogledam ppp zbog onog topika o deci, imam sta da vidim. I dok sam juce tj prekjuce bila u soku i sedela na vestima i forumu bukvalno ceo dan, ovo u Mladenovcu citam i bukvalno se osecam kako da gledam neki film, sem sto sam i kad gledam film uglavnom manje... ravna linija? Ja ne znam sta je ovo. Ne dopire mi.

kome se kazaljka koja pokazuje gorivo nije zaglavila na helikopteru neka baci prvi kamen

6 minutes ago, gospa buba said:

bubo, uzmi neku tabletu. ja jesam.

bubo, uzmi neku tabletu. ja jesam.
pa brate poshla sam da se smejem, a kapiram jasno da nije na nivou situacije isuse.gif

rano mi je za tablete sad.gif

shta rano! JA NEMAM TABLETE! :blink: