Jump to content
IGNORED

sportski podcasti


Recommended Posts

kako je već duže vreme opšta pomama za podcastom kao formom tako su počeli da se izdvajaju i oni čija je tematika isključivo sport. ovo bi trebalo da bude mesto gde ćete kačiti omiljene podcaste, epizode za koji mislite da zavređuju pažnju ppppučanstva

 

otvorio bih topik sa jao miletovom prvom epizodom u kojoj je gost saša pavlović, zanimljiva priča o ulasku u nba, samoj ligi i skoro svemu što se dešava u njoj. osam godina nije malo

 

 

zanemarite što je mile očajan voditelj


 

 

 

 

odo da gledam novicu, valjda je bolji

Link to comment



99 jardi podkast o NFL-
Ilija Krajinović
Potencijalni NFL igrač, trenutno na Boston koledžu

Takođe i prathodna epizoda sa amerom koji je sad u Vukovima



....shiit has hit the fan.
  • +1 1
Link to comment

Šesta lična i hrvatska Tribina su jedini koje redovno pratim, ličnu jer je Miloš odličan voditelj, a Tribinu jer sam nekako zgotivio likove, a prate pomno fudbal.

 

Ostalo onako sporadično. Gledao sam onaj F1 Lap 76 podkast par puta, dobro je al traju im epizode po 3 sata, ko ce slusati to toliko.

Tokom pandemije sam redovno pratio All the Smokes (Matt Barnes i Steph Jackson dovode NBA legende u goste), ali mi je nekako postalo repetitivno.

 

Na kraju, toliko toga ima, svaki ćata danas ima podkast, e Šejkil ONil je pokrenuo svoj, nema smisla.

Edited by goofs
Link to comment
  • 1 month later...
35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mića je 1 veliki car

 

Je brat, mogu ga uvek slušati

 

Inače, Aca Nimfo doveo Điđija kod sebe u podkast :blink:

 

 

Link to comment

Jao Mile mi je OK, čak sam se i dopisivao sa njim da mu dam pozitivam feedback, ima potencijala i nekako mi je simpa cela priča.

 

Ima i nešto što je krenulo u slično vreme kada i Mile, isto košarka, Uručenje se zove. Neka devojka vodi, nisam slušao još.

 

Luka i Kuzma su nepodnošljivi. Ja ne znam da li je onaj Kuzmanović retardiran ili troluje. Živi košarku a onakve gluposti lupa, još nepovezano, dno dna. 

 

 

Link to comment

meni je mile ozbiljna tankosavatm u novinarskom delu. on mučenik ne zna pitanje da postavi, plus je za njega košarka počela otprilike sa njegovim interesovanjem za istu. ne sećam ko mu je bio gost, možda pavlović, on mučenik nije znao elementarna imena s početka devedesetih

 

odgledao i ovo sa vardom, onako, srednje žalosno

Link to comment

Verovatno jedna od najzanimljivijih sportskih epizoda podkasata™, Đurović je iskusan čovek i smešan narator, ovde je pri tom izneo gomilu smešnih ali i zanimljivih anegdota, vredi poslušati samo zbog opisa finalne serije 1985/86 kada je uspeo da dobije Cibonu u Zagrebu u majstorici finala plej ofa 111 sa sve Draženom. Sve preko je čist bonus...

 

Edit: Vidi se da Mile nije novinar, ali mogao je proći barem neku basic školu, čovek zakuca u prve 3 rečenice 4 puta. Al neam veze, simpatičan je i gotive ga gosti igrači i treneri sa kojima je sarađivao ali i ovi drugi... Steći će iskustvo vremenom.

 

 

 

Edited by Mil@n
Link to comment

ja gledam mileta i ovu dvojicu jer podcast scena propo, pa nemam sta drugo. kuzma lik jedino u sta je upucen je vreme winston yuba lige i tri godine kad je radio u savezu. mile bas ne ume, ali makar pusta gosta da vise prica, dok ovi laprdaju za sve pare. onu zensku sam jednom pustio, boze sacuvaj i sakloni.

Link to comment

Zbog toga što pušta goste da pričaju mi se i dopada. Vrti jedan set pitanja pa će dosaditi brzo ako se ne adaptira ali bude zanimljivo ako je dobar gost. 

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...