Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

1 minute ago, askeladden said:

Radule iskusno drzi busiju ispred Laze jer ce pola heroja protesta na prisilnu opservaciju direktno iz pritvora.

Radule kao oni predatori advokati ispred urgentnog, tu će da ih vrbuje. 

• Replies 1.2k
  • Views 106.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Naravno da nema, potpuno ste u pravu. Naročito imajući u vidu da se o vakcinama, njihovom delovanju, otkriću i značaju za čovečanstvo učilo u osnovnoj školi.   Moja dobra prijateljica j

• [emoji38]ol: Sent using Tapatalk

Posted Images

koliko ima tih? ne mogu da se nateram da pogledam.

2 minutes ago, Aleksija said:

koliko ima tih? ne mogu da se nateram da pogledam.

Ja bi gledao al mi zena brani, a mrzi me da punim slusalice.Pogledao kanal onog Srki Royal.Suvi kvalitet.

Srki i njegovi komentari su prajsles, zvuči kao neki devedesetogodišnjak kome je ispala proteza, a lik nema ni 50

kolika engleska zastava na kamionu

3 minutes ago, levi said:

kolika engleska zastava na kamionu

sta je to, crveni krst preko bele podloge i 4 zuta slova O u kvadrantima?

1 minute ago, InvisibleLight said:

sta je to, crveni krst preko bele podloge i 4 zuta slova O u kvadrantima?

sad tek vidim da su žuti krugovi u ćoškovima, a ne polukrugovi

1 hour ago, napadaj said:

Zamisli Branku Radulovićevu kao ministra nauke

mene nije lako uplashiti :lolol:

50 minutes ago, James Marshall said:

Srbin info je i dalje tu, pojavila se informacija da su ubačeni provokatori, ali bajanje sa razglasa Danice Crnogorčević će ih konvertovati kao u Age of Empires. 

ko bi tu mogli da budu provokatori. mislim kako se razlikuju :lolol:

Odakle vam volje i snage da to gledate?

Sensei Tanaka je govorio da je poznata opasnost manja od nepoznate.

:sleep:

Inače na skupu u Zagrebu, gdje su se pojavili svi autentični ludaci s te strane, je govorio i dr Sem Osmanagić, koji se juče družio sa našim Nolom, koji je dr Sema danas zamijenio Dodikom. 

20 minutes ago, James Marshall said:

Srki i njegovi komentari su prajsles, zvuči kao neki devedesetogodišnjak kome je ispala proteza, a lik nema ni 50

Takav je i onaj Теша senior sa srbin.info, dikcija kao da mu je vruć krompir u ustima. Jel ima neki ludak bez govorne mane?

1 minute ago, Locust said:

Takav je i onaj Теша senior sa srbin.info, dikcija kao da mu je vruć krompir u ustima. Jel ima neki ludak bez govorne mane?

I Dejan Petar ima neko frfljanje 

Just now, James Marshall said:

I Dejan Petar ima neko frfljanje 

Na njega sam i mislio kad sam napisao ''Teša Senior'' :D Zato što obojica frfljaju.

1 minute ago, Locust said:

Na njega sam i mislio kad sam napisao ''Teša Senior'' :D Zato što obojica frfljaju.

Meni odmah Teša Original na umu sa onim njegovim odumirućim glasom pri kraju rečenice :D a kako si opisao ovo s krompirom taman na Tešu odmah pomislih, višak pljuvačke :D

Background Picker
Customize Layout