napadaj Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 18 minutes ago, cedo said: brate, sta asi ti bogu zgresio, na bozic nemati miris i okus :( Reveal hidden contents nek si ti dobro Juče jedem riblju čorbu i ne osećam čak ni ljutinu, baš loše Quote Link to comment
Zli Gli Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 O cao drugarice, long time no see. Ma opusteno, vidis da manje vise svi pisu kako im se digne, eno i jedan Djokovic je gluperda i zele mu sve najgore pa nista, a ne ja sto pisem za neke nepoznate nebitne ljudeSent from my M2012K11G using Tapatalk Quote Link to comment
Leia Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 @Zli Gli Skroz bezveze se ponasas, mozda i sam shvatis u nekom trenutku… Quote Link to comment
Popular Post Amos Posted January 7, 2022 Popular Post Share Posted January 7, 2022 Meni jednom pozlilo ozbiljno i to za vreme pomračenja sunca ‘99. Bez zajebancije, tačno u tih sat vremena. Nešto kao ovo Drakovo samo sa povraćanjem dodatno. Od tada mi je omiljena knjiga Kad je sunce bilo bog. 2 8 Quote Link to comment
*edited by mod Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 5 minutes ago, Zli Gli said: O cao drugarice, long time no see. Ma opusteno, vidis da manje vise svi pisu kako im se digne, eno i jedan Djokovic je gluperda i zele mu sve najgore pa nista, a ne ja sto pisem za neke nepoznate nebitne ljude Sent from my M2012K11G using Tapatalk Ja za većinu profesionalnih sportista mislim da su gluperde™ i to nema veze sa vakcinom već sa nedostatkom klasičnog obrazovanja. Napravili su u velikoj meri dobar izbor (čim su postali poznati profesionalci) ali je taj izbor zahtevao žrtvovanje na drugoj strani i to mi je skroz ok. Problem nastaje kada krenu fanovi da ih idealizuju pa se pitaju otkud to da najbolji svetski teniser, bokser, fudbaler, skakač u dalj, itd može da bude gluperda™? 9 Quote Link to comment
de Sisti Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 (edited) Jel ovo taj brzi korejski test? Tasta dobila simptome pa smo je testirali. Blaga prehlada za sada. Okruglo 1000 din je test Edited January 7, 2022 by de Sisti 1 Quote Link to comment
renne Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 25 minutes ago, napadaj said: Juče jedem riblju čorbu i ne osećam čak ni ljutinu, baš loše znači delta 1 Quote Link to comment
renne Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 5 minutes ago, de Sisti said: Jel ovo taj brzi korejski test? Tasta dobila simptome pa smo je testirali. Blaga prehlada za sada. Okruglo 1000 din je test da 1 Quote Link to comment
napadaj Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 1 minute ago, renne said: znači delta A od omikrona se ne gube ukus i miris? Quote Link to comment
renne Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Just now, napadaj said: A od omikrona se ne gube ukus i miris? po današnjim saznanjima ne 1 Quote Link to comment
napadaj Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 (edited) Sranje, pošto sam izgledao preneo i familiji. Edited January 7, 2022 by napadaj 1 Quote Link to comment
Zli Gli Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Ja za većinu profesionalnih sportista mislim da su gluperde i to nema veze sa vakcinom već sa nedostatkom klasičnog obrazovanja. Napravili su u velikoj meri dobar izbor (čim su postali poznati profesionalci) ali je taj izbor zahtevao žrtvovanje na drugoj strani i to mi je skroz ok. Problem nastaje kada krenu fanovi da ih idealizuju pa se pitaju otkud to da najbolji svetski teniser, bokser, fudbaler, skakač u dalj, itd može da bude gluperda?Pa mislim i ja za mnoge da su tupavi i nadrogirani ali nikad nisam imao idola, npr. Vins Karter mi je bio omiljeni sportista ali pre svega zbog atletskih sposobnosti u igri a ne da pratim jel vara zenu, jel humanitarac ili ne, jel se vakcinisao ili ne... Sad ce neko reci da to nije isto ali onda se vracamo na pricu da vakcinacija i dalje nije obavezna i tako u krug. Ovde konkretno je jasno da je neko resio da se malo poiticki igra sa najboljim teniserom ikad ali to ne sprecava horde zla ppp-a da nepotrebno likuju i pisu gadosti. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Quote Link to comment
*edited by mod Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Just now, Zli Gli said: Pa mislim i ja za mnoge da su tupavi i nadrogirani ali nikad nisam imao idola, npr. Vins Karter mi je bio omiljeni sportista ali pre svega zbog atletskih sposobnosti u igri a ne da pratim jel vara zenu, jel humanitarac ili ne, jel se vakcinisao ili ne... Sad ce neko reci da to nije isto ali onda se vracamo na pricu da vakcinacija i dalje nije obavezna i tako u krug. Ovde konkretno je jasno da je neko resio da se malo poiticki igra sa najboljim teniserom ikad ali to ne sprecava horde zla ppp-a da nepotrebno likuju i pisu gadosti. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Nisam mislio konkretno na tebe, već na gomilu ljudi koji prate i oponašaju svoje idole. Najgore je kada sportisti osete potrebu da budu life coach ili da sve znaju pa se obrazuju putem njima obližnjih Balkan infoa i onda svoja znanja dele fanovima koji to gutaju bez razmišljanja. I ja sam fan raznih sportista, pevača, glumaca itd ali većini ne znam opredeljenje po pitanju vakcine niti bi me to omelo da ih pratim ili još gore uticalo na moje razmišljanje Ovo jeste igra ali daleko od toga da je unapred osmišljena i lukava politička zamka. Više je seci uši, krpi dupe damage control jer prvobitni plan nije dobro prošao. 4 Quote Link to comment
Filozof manijak Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 8 minutes ago, Zli Gli said: Ovde konkretno je jasno da je neko resio da se malo poiticki igra sa najboljim teniserom ikad ali to ne sprecava horde zla ppp-a da nepotrebno likuju i pisu gadosti. 51 minutes ago, Zli Gli said: Ma meni lepo da mogu da se istresem bez posledica, kao u onom Staloneovom filmu sa Vesli Snajpsom u buducnosti kad izadje papirna kazna na svaku izgovorenu psovku pa Stalone kaze kurac picka sranje jebanje i uzme 4 papira da obrise dupe, tako ja pisem sekta nadrkani matori frustrirani neostvareni i padne mi veliki kamen sa srca. Svima lepo, jbg. Quote Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 1 hour ago, Have_Fun said: Tokom noci temperatura, smaracka polomi me k'o da me mrzi.. Ujutru 37.6C i opet glavobolja sto je jako cudno za mene, jer nisam neko ko ima takve probleme Uglavnom, spakovao se i otisao jutros do kovid ambulante Saturacija 98 Temperatura prilikom merenja tamo pada na 37.0 (znate ono, fali vam sve i svasta, pa odete kod doktora i tokom pregleda odjednom vas sve prodje) slusaju mi pluca itd, sve OK A brzi test iz nosa kaze da sam negativan Sve preslikano kao kod mene. Računaj da će temperatura nestati četvrtog-petog dana. Doduše ja sam tukao Sumamed. Al retko odvratan taj osećaj kad se iznova probudiš sa temperaturom, dođe čoveku da se rokne. 1 Quote Link to comment
Recommended Posts