November 21, 20204 yr Drži se. Kovid je 99/100. Dodji do terapije od stručnog lica. Privatno, državno nije bitno. Mislim da je dobro što je visoka temperatura. Organizam je dao odgovor na napad. Ipak, verujem da ti treba podrška u vidu hemomicina. Pij obavezno minimum dva litra vode. Linunade, supe, kompoti plus vitamini plus prepisana terapija. Za sedam dana si kao da nije bilo ničega.
November 21, 20204 yr On 21. 11. 2020. at 19:11, dùda said: Zašto se juri za test ? Zar nije bitnije otići na pregled i po terapiju ? Gde da ode? Ko ima temperaturu, ne puštaju ga u dom zdravlja već s vrata vraćaju i šalju da se ide u COVID amb. Bar je tako bilo u julu kad sam ja bila bolesna.
November 22, 20204 yr Ja i dalje bez temperature ali noćno preznajanje i onaj osecaj kao da me voz pregazio. Kašalj gotovo i da nemam, blagi bol u mišićima i ledjima. Za sada odlazem bilo kakvu akciju, možda su ovo ti blagi simptomi. Edited November 22, 20204 yr by Spirit
November 22, 20204 yr A pozitivan si ili samo sumnjaš na koronu? Edited November 22, 20204 yr by mraki
November 22, 20204 yr On 22. 11. 2020. at 7:11, mraki said: A pozitivan si ili samo sumnjaš na koronu? Ipak sam išao do ambulante, i uprkos blagim simptomima, dobio sam uput za test i analizu krvi. Ujutro radim i jedno i drugo, rezultati sutra popodne pa ću videti šta dalje. Za sada od terapije samo suplementi
November 22, 20204 yr Bio do Medigrup u Pariske komune, nema guzve za uzimanje brisa, mislim da i ne treba ni zakazivanje. Sve se zavrsi za 5 minuta, rezultat za 2h salju na mail.U medicini rada ceka 20ak ljudi, pa sam resio da sacekam ovaj prvi rezultat, pa cu onda videti sta dalje.Temperatura jutros 37.5 i malopre izmerena isto 37.5Nema novih simptomaTerapija 2 puta dnevno poD vitamin1gr C vitaminaimunoglukanCinkCajevi, supa iz kesice, dosta vode, limunade, mandarine...To sve po savetu kumove sestre koja je radiolog
November 22, 20204 yr Bićeš okej Te supice iz kesice su odlične. Cista infuzija A neke budale se ovde sprdaju na moj račun što ponavljam d3..... Idioti
November 22, 20204 yr On 22. 11. 2020. at 9:57, Milosh76 said: Dosao rezultat, pozitivan sam. Drz se i obavestavaj stanje kolko budes mogao
November 22, 20204 yr @Milosh76 koji rezultat? Iz Medigroup?Šta su ti radili?Ajde drži se..... Shiit has hit the fan!