Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Just now, mraki said:

Da, bitna je poruka koju šalje. PR, ali ne pogrešan kao kod nas.

S druge strane, juče je išla u nabavku i čekala u redu... :ph34r:

al na odstojanju

rekose kupila wc papir rolnu i 2 litre belog vina :D

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

32 minutes ago, InvisibleLight said:

il selebritijima rade test i kad nisu toliko lose?

videti post o maldiniju na selebriti zarazenim topiku

Pa to i kazem, oni rade testove i izlaze u statistiku. Ko zna koliki je broj onih koji ne mogu da rade testova iako imaju simptome.

btw. ko voli da se ubedaci, ukrao sam link sa Burundija. Ako preteknem ovih par nedelja nezarazen, necu se zaraziti do kraja sigurno jer cu se pojavljivati samo i iskljucivo umotan u latex

https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-the-hammer-and-the-dance-be9337092b56

obratiti paznju na deo o mutacijama

8 minutes ago, Caligula said:

Pa to i kazem, oni rade testove i izlaze u statistiku. Ko zna koliki je broj onih koji ne mogu da rade testova iako imaju simptome.

Na KZŠ u 15h ona grozno našminkana je prilično jasno rekla da oni cene da je stvaran broj barem deset puta veći.

1 hour ago, April said:

Ja još ne verujem...

Znači džaba para, leka nema

E da znaš da sam se zbog ovog sasro. Jest da je 30 godina stariji od mene, ali kad ti ovo govno krene u kuhanje pluća, bacio si kašiku.

Zuzana  :kralj: 

Merkelova u karantinu, bila u petak u kontaktu sa lekarom koji je testiran pozitivan.

A juce u samoposluzi.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Bez maske.

yCact7k.jpg

13 minutes ago, Redoran said:

Na KZŠ u 15h ona grozno našminkana je prilično jasno rekla da oni cene da je stvaran broj barem deset puta veći.

Pitanje je da li je mislila na ove koji su upravo usli u zemlju ili na to da se zaraza siri ispod radara vec par nedelja.

Just now, Caligula said:

Pitanje je da li je mislila na ove koji su upravo usli u zemlju ili na to da se zaraza siri ispod radara vec par nedelja.

to je valjda realan odnos potvrđenih i stvarno zaraženih, s obzirom na obim testiranja

mada mi se čini da je rekla 5-8x više zaraženih

7 minutes ago, Caligula said:

Misli na ukupnu populaciju i verovatno one koji sede kuci sa blazim simptomima

tačno u proseku nakon 11 dana od zaraze, po kineskim podacima

15 minutes ago, gone fishing said:

tačno u proseku nakon 11 dana od zaraze, po kineskim podacima

Šta ? 

1 minute ago, dùda said:

Šta ? 

Nastaju ozbiljniji simptomi.

Harvi Vajnštajn

S&E

Leb te jebo da te jebo

a9733d25b58046e9089e28eb938027708437c321d054cf43ed10299a3bee8c6d772c5b3b6934253e

Background Picker
Customize Layout