Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

...well...

Screenshot_20200322-173547_Chrome.jpg.ecd04b6c79479ece60c7145682eab306.jpg

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

8 minutes ago, InvisibleLight said:

plasido domingo

79 godina

Umro Lorenzo Sanz (76), bivši predsjednik Reala.
Ja još ne verujem...

Znači džaba para, leka nema

Sent from fav toy

Plasido :( [emoji173]

BREAKING: German leader Angela Merkel in quarantine after doctor who gave her a vaccine tests positive for coronavirus

Bilja Srbljanovic se zarazila ne zna kako. Nije putovala, nije isla po kaficima. Nosila masku i rukavice. wtf

Dva selebritija vec imamo sa koronom a samo 200 obolelih. Kurac 200.

Edited by Caligula

1 minute ago, Caligula said:

Bilja Srbljanovic se zarazila ne zna kako.

ko je drugi?

Just now, Caligula said:

Bilja Srbljanovic se zarazila ne zna kako.

Zaboravljaš da zbog Parove, Farme, Zadruge itd imamo puno "selebritija", tako da "već" baš i ne stoji.

A real Pantela?

4 minutes ago, Caligula said:

Bilja Srbljanovic se zarazila ne zna kako. Nije putovala, nije isla po kaficima. Nosila masku i rukavice. wtf

il selebritijima rade test i kad nisu toliko lose?

videti post o maldiniju na selebriti zarazenim topiku

1 minute ago, InvisibleLight said:

il selebritijima rade test i kad nisu toliko lose?

videti post o maldiniju na selebriti zarazenim topiku

Videla sam da je u SAD veliki odijum javnosti, jer običan svet jedva uspeva da bude testiran, dok Holivudske zvezde i zvezdice testiraju bez problema.

Just now, Arkadija said:

Videla sam da je u SAD veliki odijum javnosti, jer običan svet jedva uspeva da bude testiran, dok Holivudske zvezde i zvezdice testiraju bez problema.

i u italiji, opet kazem. pisala na selebriti koroni.  gledala komentare na fb u objavi da je maldini pozitivan a da se oseca dobro

Merkelova u karantinu, bila u petak u kontaktu sa lekarom koji je testiran pozitivan.

fascinantno je da ce 1 merkel sedeti u karantinu i cekati ocel se  razboleti il ne, nece raditi/trositi test

ako sam dobro shvatila

1 minute ago, InvisibleLight said:

fascinantno je da ce 1 merkel sedeti u karantinu i cekati ocel se  razboleti il ne, nece raditi/trositi test

ako sam dobro shvatila

Da, bitna je poruka koju šalje. PR, ali ne pogrešan kao kod nas.

S druge strane, juče je išla u nabavku i čekala u redu... :ph34r:

Background Picker
Customize Layout