March 22, 20205 yr Umro Lorenzo Sanz (76), bivši predsjednik Reala.Ja još ne verujem...Znači džaba para, leka nemaSent from fav toy
March 22, 20205 yr BREAKING: German leader Angela Merkel in quarantine after doctor who gave her a vaccine tests positive for coronavirus
March 22, 20205 yr Bilja Srbljanovic se zarazila ne zna kako. Nije putovala, nije isla po kaficima. Nosila masku i rukavice. wtf Dva selebritija vec imamo sa koronom a samo 200 obolelih. Kurac 200. Edited March 22, 20205 yr by Caligula
March 22, 20205 yr 1 minute ago, Caligula said: Bilja Srbljanovic se zarazila ne zna kako. Dva selebritija vec imamo sa koronom a samo 200 obolelih. Kurac 200. ko je drugi?
March 22, 20205 yr Just now, Caligula said: Bilja Srbljanovic se zarazila ne zna kako. Dva selebritija vec imamo sa koronom a samo 200 obolelih. Kurac 200. Zaboravljaš da zbog Parove, Farme, Zadruge itd imamo puno "selebritija", tako da "već" baš i ne stoji.
March 22, 20205 yr 4 minutes ago, Caligula said: Bilja Srbljanovic se zarazila ne zna kako. Nije putovala, nije isla po kaficima. Nosila masku i rukavice. wtf Dva selebritija vec imamo sa koronom a samo 200 obolelih. Kurac 200. il selebritijima rade test i kad nisu toliko lose? videti post o maldiniju na selebriti zarazenim topiku
March 22, 20205 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: il selebritijima rade test i kad nisu toliko lose? videti post o maldiniju na selebriti zarazenim topiku Videla sam da je u SAD veliki odijum javnosti, jer običan svet jedva uspeva da bude testiran, dok Holivudske zvezde i zvezdice testiraju bez problema.
March 22, 20205 yr Just now, Arkadija said: Videla sam da je u SAD veliki odijum javnosti, jer običan svet jedva uspeva da bude testiran, dok Holivudske zvezde i zvezdice testiraju bez problema. i u italiji, opet kazem. pisala na selebriti koroni. gledala komentare na fb u objavi da je maldini pozitivan a da se oseca dobro
March 22, 20205 yr Merkelova u karantinu, bila u petak u kontaktu sa lekarom koji je testiran pozitivan.
March 22, 20205 yr fascinantno je da ce 1 merkel sedeti u karantinu i cekati ocel se razboleti il ne, nece raditi/trositi test ako sam dobro shvatila
March 22, 20205 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: fascinantno je da ce 1 merkel sedeti u karantinu i cekati ocel se razboleti il ne, nece raditi/trositi test ako sam dobro shvatila Da, bitna je poruka koju šalje. PR, ali ne pogrešan kao kod nas. S druge strane, juče je išla u nabavku i čekala u redu...