Jump to content
IGNORED

MLB 2019


freakns

Recommended Posts

Pocela sezona!

 

I to kako. 2 pobede Seattlea nad Oaklandom... uz jednu prigodu:

 

Svaka cast Ichiru! :hail: 

 

Elem, 2019.

 

U AL je vise manje sve jasno. Tolika je razlika u kvalitetu. U playoff ce Boston, Yankees, Houston, Cleveland. Pitanje je samo ko ce u wild card izgubiti i da li ce izgubiti od Bostona ili Yankeesa. Sve drugo bi bila senzacija. Glavni favoriti za to wild card mesto za sada su Rays i Angels. Ali opet, ovo je baseball, i ako gde postoje iznenadjenja, onda je to ovde.

 

U NL je mnogo veca guzva. Dodgersi su veliki favoriti u svojoj diviziji, i verovatno najbolji tim u NL, ali ipak nisu sigurni kao bilo koji od cetiri tima u AL. Jer Colorado je sacuvao sve igrace iz prethodne sezone sa kojima su usli u playoff, plus su doveli Murphyja. Takodje, San Diego koji je bio dzak za napucavanje je doveo Machada, plus ima 3-4 fenomenalna prospekta koji bi mogli brzo da ulete u MLB. I onda idu dve divizije koje su potpuno ludilo.

Neki power rankings bi mogao da izgleda(in no particular order):

Houston, Dodgers, Yankees, Boston

pa onda zajedno od 5-11, Phillies, Nationals, Braves, Mets, Cubs, Brewers, Cardinals i malko iza njih Reds i Indians. Generalno, 8 timova, po cetiri u obe divizije, koji bi mogli u playoff. Bravesi su mlad tim koji ce biti samo bolji ove sezone. Phillies su nakon zamalo propustenog playoffa doveli McCutchena, Seaguru i dva nenormalna pojacanja, Harpera i Realmuta. Jedan od najtelentovanijih udaraca lige, plus mozda najbolji C u ligi.  Malo li je. Metsi pak imaju paklen pitching i mlad tim koji bi trebalo da napreduje u odnosu na proslu sezonu, dok su Natsi ostali bez Harpera, ali ovo bi trebalo da bude break out year za Roblesa i Sotoa(ako vec prosla nije), plus su doveli Corbina. 

Sto se centra tice, Brewersi su jednako jaki, Cardinalsi su se pojacali za Goldija a i Fowler bi trebalo da je zdrav ove sezone. Moguce iznenadjenje su Redsi koji su doveli Graya, Roarka i Wooda, te hitting pojacali Puigom.  Pravi power tim bi i dalje ipak trebali biti Cubsi. Tim je isti kao prosle godine, uz late season pojacanje koje je ostalo, Cole Hamelsa. Ako je Darvish zdrav, i ako je neko isamarao Russella te ovaj pocne ponovo da razmslja o baseballu, Cubsi su mozda i najveci protivnici Dodgersa. Prosle godine su nas povrede osakatile, pa smo ipak dosli do WC uz 95W sezonu. Ako budu zdravi, stotka nije nedostizna za Cubse

 

Idemo!!!

Link to comment

danas krecu svi!!! i gomiila tekmi se igra od 7, 8, 9 po nasem vremenu! :wub:

 

interesantni matchupi:

deGrom-Scherzer

Mikolas-Chacin

Nola-Teheran

Verlander-Snell

Greinke-Ryu

 

naravno, najbitniji je Lester-Minor

 

ocekivani lineup Cubsa je:

Zobrist, 2B

Bryant, 3B

Rizzo, 1B

Baez, SS

Shcwarber, LF

Contreras, C

Heyward, RF

(Lester), P

Almora Jr, CF

 

Verovatno ce se to tumbati tokom sezone... Interesantno je da je Happ poslat u Minorse dok je sansu dobio Zagunis, a rezerve u inifieldu su David Bote i iskusni Descalso. Carantini je drugi catcher. Russell je u kazni jos nekih 20ak tekmi, i ukoliko ne bude odlaganja trebalo bi da moze da se vrati oko 1. maja. e sada, da li ce se vratiti, i u kakvoj ce formi biti, to je vec drugi par cipela...

 

pocinje sezona!!!! Teacher je gej homoseksual

Link to comment

Moji se vracaju u anonimnost, plus je divizija nikad jaca. Dobro, rotacija nam je ok, no lineup je skroz meh. Videcemo za bullpen; ako bude korektan, mozda skor ne bude smehotresan.

Link to comment

Dobro se držala Atlanta, čitava tri ininga. 

Ukanali ih Teheran, 2 errors uzastopce i taman dodje na 2 out da se isčupa, kada uslediše run-ovi... 

I sada ima punu bazu.

edit: Izvuče se. Kako je derano, nije krvavo. 

Edited by stoutspectacledbold-head
Link to comment

odgledao naizmenično ove prve dve. baltimore je užasan, realan rezultat bi bio jedno 15:2 za jenkise, ostavili su gomilu ljudi na bazama. ako nemaš odličnog pičera ne vidim kako možeš da prođeš onu 2,3,4 kombinaciju kod jenkisa, ono je pakao. našetali se danas i judge i stanton, ali ih sem onog početnog 3r hr i nisu nešto preterano pogurali ostali. na drugoj strani mansini 3-4 sa tim da je i taj četvrti trebao da bude hit za rbi, ali je bila odlična odbrana.

 

de grom i šerzer odlični. šerzer dozvolio hr kanou na početku i to je to manje više. kano je posle udario rbi u osmom od bullpena, de grom se mučio u možda jednom iningu ali su mu pomogli tu malo nationalsi lošim trčanjem na bazama . turner ukrao 2x drugu i 1x treću bazu, ali generalno vašington dosta slab udarački u najavi bez harpera, mada videćemo, možda je i do de groma. de grom bacao 6 ininga, posle bullpen odradio posao, diaz imao save, ali je najbolji utisak ostavio lugo u sedmom iningu sa 3so. iz nekog razloga su ostavili šerzera da udara u donjoj polovini sedmog ininga i sjebali su se jer im ništa nije doneo u osmom a bila je idealna situacija za pinch hittera. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...