Jump to content
IGNORED

Australian Open 2012


anantaram

Pobednik?  

58 members have voted

  1. 1. ATP

  2. 2. WTA



Recommended Posts

Projektovano 1/8 finale (4th round):Nole RodikTipsaFererMarejMonfilsSimonCongaFedDolgopolovDelpoFisBerdihAlmagroIznerNadalAjde ovde svi!

Edited by anantaram
Link to comment
  • Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • anantaram

    77

  • freakns

    44

  • dùda

    43

  • Garnirung

    31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zaboravio si da pomeneš još jednom (a ni dvaput nije puno) da je fond za nagrade najveći ikad i isti za obe konkurencije <_< :D Jednom smo diskutovali na nekom topiku oko žreba i ne mogu da izdžim da ne pomenem opet te kvalifikante. U Rafinoj četvrtini ih ima 7 od 16 :fantom:bofficialdrawq0301.jpgKim. Od nekad hot mame, do tetke kasirke iz Pekabete

Edited by Garnirung
Link to comment

Nekoliko opakih meceva u prvom kolu:Troicki-JCFMarej-HarisonTomik-VerdaskoRaonic je u Noletovoj cetvrtini, ali mu put do broja jedan vodi preko Rodika. Tomik je kod Federera, ali pre njega ima Verdaska, Kverija i Dolgopolova. Tipsa ima nekoliko mina pre potencijalnog meca sa D. Fererom, ali se uglavnom radi o vecim chokerima od njega samog.Igraju i zenske. I tu ce sigurno biti zanimljivih meceva. :fantom:

Edited by anantaram
Link to comment

Kod devojaka ovako izgledaju potencijalna 1/4 finala:VozJecaKimLiAzarenkaPengSkjavoneRadvanskaZvonarevaSerenaLisickiSarapovaStosurBartoliPavljucenkovaKvitovaAna lagano stize do Pavljucenkove u 3. kolu. Bojana ide na Azarenku u 2. kolu. Petkovic i Venus su se povukle zbog povreda.

Link to comment

Mene nesto brine ovaj Marej. Bez obzira na proslogodisnji ishod, on je ipak los mecap za Noleta (vidi Rim), a u polufinalu ce biti pod mnogo manjim pritiskom nego sto bi bio u finalu slema. Monfils i Conga mogu da ga izbace ali mogu i da ga dodatno osokole pred sf.Ana u vodjstvu. :D

Edited by anantaram
Link to comment
Mene nesto brine ovaj Marej. Bez obzira na proslogodisnji ishod, on je ipak los mecap za Noleta (vidi Rim), a u polufinalu ce biti pod mnogo manjim pritiskom nego sto bi bio u finalu slema. Monfils i Conga mogu da ga izbace ali mogu i da ga dodatno osokole pred sf.
+milion. samo me maki ( :P ) brine ovdeočekujem 1/8 fNole RaoniKTipsaFererMarejMonfilsSimonCongaFedTomiKDelpoFisBerdihBagdatisIznerNadal Edited by duda
Link to comment

Lično verujem da će Nole igrati SF sa JWT-om...edit:

Aleksandra Krunic dobila mec drugog kola kvalifikacija koji je trajao preko dva sata. program sutra pocinje u 12:30 a ona je treca, valjda ce stici da se odmori.
U trećem kolu dosta težak zadatak protiv Varvare Lepčenko Edited by Jean-Luc Picard
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...