Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje


3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Oh, "the scale of response"

 

 

PS: Aj' nek' neko samo stavi link videa, ne mogu da ga izbrišem sa mobilnog.

Edited by zorglub
  • +1 1
Link to comment

odavno je predjena crvena linija, i problem palestine sada ni teoretski nije moguce resiti a kamoli u praksi..

-ako pre  ovog otvorenog genocida, velika vecina palestinaca nije bila za hamas, sada nakon 6 meseci genocida, /mod edit/ razrusene skoro kompletne gaze, bez vode, struje, tamo ne postoji osoba koji nije izgubila nekog i koja nije zeljna osvete..

sa tim u vezi, naravno da niko od lokalnih zemalja nece preuzeti narod koji je psiholoski postao™ tempirana bomba, i koji refleksno™ povlaci i hamas sa sobom..

-naravno ne postoji ni opcija da se pojave finansijari™ koji bi izgradili gazu, dali im neku buducnost uz jos vece zidine od izraele, posto izrael to prvi ne bi dozvolio, i bilo bi pitanje kad bi opet napali izrael..

-tako da nazalost sustinski ostala je samo opcija istrebljenja gaze, dal ce se to nastaviti sa ovim tempom, ili nekim sporijim uz satro lazno primirje, ne menja puno u konacnici, sto se tice sudbine palestinskog naroda u gazi..

Link to comment

u kun junisu iz 2 masovne grobnice iskopano preko 200 tela, ocekuje se tri puta veci broj na kraju..

Spoiler

medju zrtvama su obezglavljena tela, tela sa oderanom kozom i tela sa izvadjenim organima.. :puke:

 

Link to comment

Juce sam slucajno na N1 naleteo na reportazu iz Gaze. Neka deca se igraju i odjednom eksplodira bomba. Osmoro dece, recimo od 8 do 12 godina, gine na licu mesta. Jauci, leleci na sve strane, roditelji koji nose mrtvu decu u bolnicu. Strava i uzas. Neverovatno kako je svet stigao do ove tacke. 

  • Tužno 1
Link to comment

Izgleda krenula invazija na Rafu. Pojavano bombardovanje i vozila se krecu u tom pravu. To je to, da se pozdravimo sa mrvom sumnje kako im genocid nije u planu.

  • +1 1
Link to comment

Stradali pripadnici UNRWA, koji su označeni kao teroristi, ipak nisu to bili, utvrdila nezavisna komisija koju je predvodila Francuska.

Ali mislim da je svejedno, Izrael će nastaviti po svom nekom planu :puke: svet će gledati na drugu stranu. 

  • +1 1
Link to comment
×
×
  • Create New...