Jump to content

Featured Replies

17dd850a3a777092e4ece59eba4c0f28bc373c1e

Prijateljica udomila kuče, cca mesec-1,5.

Naravno idem da ga vidim pa pitanje, šta se nosi na babine :D

Šta odgovara kao poklon, ne bih hranu, poslastice, ona je kupila sve, krevet, činije...

@Zaboravan igracaka nikad dosta, posebno neke glodalice za zubice ili comfort toy(plisanac) jer je tako mali❤️

Mi smo uvojili štenca pre mesečak dana.

Po veterinaru, star 2-3 meseca.

Ova krpena koska mu je omiljena igračka.

image.png

To zahteva jednu sliku kao dokaz. Bar.

Sezona krpelja i zvanično krenula.Juče obilazili teren da se malo vratimo u formu nakon zimske pauze.Pregled pred ulazak u auto,jedan ide uz nogu.Svakako tabletu je dobio još 10.03 danas palo košenje i prskanje travnjaka j dvorištu.

i krpelja i zmija. uveliko zazirem od šetnji.

10 minutes ago, Bambula said:

Sezona krpelja i zvanično krenula.Juče obilazili teren da se malo vratimo u formu nakon zimske pauze.Pregled pred ulazak u auto,jedan ide uz nogu.Svakako tabletu je dobio još 10.03 danas palo košenje i prskanje travnjaka j dvorištu.

Kod mene ne postoji sezona.

Tretiram ih cele godine. Malo samo rastežem primenu od decembra do februara, pkus minus neki dan.

Poslednji tretman u Septembru,taman ga drži do Decembra i poklopi se sa vakcinom i krajem sezone.

Juče laganih 8km da se razmdramo i on i ja,od toga poslednjih 3km digao zeca pa sam ga pustio da prati i držao jak ritam.

lolol

• 3 weeks later...

Hipotetičko pitanje: koliko otprilike treba da prođe od nabavljanja šteneta do momenta kada ga je moguće ostaviti samog na par sati?

Nisam još nabavio psa, samo razmatram - primarno zbog posla.