Jump to content

Featured Replies

• Replies 6.3k
  • Views 653.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Filozof manijak Evo udomljenog slatkiša...

• Bella 9 meseci 34kg

• Možda se neko seća ove fotografije iz aprila ove godine.   Ona više nije sa nama. Pre deset dana je zaspala zauvek. Dva dana pre trinaestog rođendana. Tumor.   Sada je ovde.  

Posted Images

17dd850a3a777092e4ece59eba4c0f28bc373c1e

Prijateljica udomila kuče, cca mesec-1,5.

Naravno idem da ga vidim pa pitanje, šta se nosi na babine :D

Šta odgovara kao poklon, ne bih hranu, poslastice, ona je kupila sve, krevet, činije...

@Zaboravan igracaka nikad dosta, posebno neke glodalice za zubice ili comfort toy(plisanac) jer je tako mali❤️

Mi smo uvojili štenca pre mesečak dana.

Po veterinaru, star 2-3 meseca.

Ova krpena koska mu je omiljena igračka.

image.png

To zahteva jednu sliku kao dokaz. Bar.

Sezona krpelja i zvanično krenula.Juče obilazili teren da se malo vratimo u formu nakon zimske pauze.Pregled pred ulazak u auto,jedan ide uz nogu.Svakako tabletu je dobio još 10.03 danas palo košenje i prskanje travnjaka j dvorištu.

i krpelja i zmija. uveliko zazirem od šetnji.

10 minutes ago, Bambula said:

Sezona krpelja i zvanično krenula.Juče obilazili teren da se malo vratimo u formu nakon zimske pauze.Pregled pred ulazak u auto,jedan ide uz nogu.Svakako tabletu je dobio još 10.03 danas palo košenje i prskanje travnjaka j dvorištu.

Kod mene ne postoji sezona.

Tretiram ih cele godine. Malo samo rastežem primenu od decembra do februara, pkus minus neki dan.

Poslednji tretman u Septembru,taman ga drži do Decembra i poklopi se sa vakcinom i krajem sezone.

Juče laganih 8km da se razmdramo i on i ja,od toga poslednjih 3km digao zeca pa sam ga pustio da prati i držao jak ritam.

lolol

• 3 weeks later...

Hipotetičko pitanje: koliko otprilike treba da prođe od nabavljanja šteneta do momenta kada ga je moguće ostaviti samog na par sati?

Nisam još nabavio psa, samo razmatram - primarno zbog posla.

Naopak i naporan svet: previše gunđanja, premalo slobode i sladoleda.

384cbb6968f7b56a67c50efdc00563feb665ecf7