February 13Feb 13 Popular Post Kad vezbamo recall uvek se zaleti pravo ka meni i u poslednjem trenutku skrene tik pored. Samo cekam jednom kad ce da me polomi😄 VID-20250213-WA0001.mp4
February 14Feb 14 kuntavela moja majka danima priča o nekom cuki koji se vrzmao negde u gradu pored studenata oko 11.52, pa zakuntao tokom tišine
February 19Feb 19 Ma šta li je u njegovoj lepoj glavi 🫠 Danas sam izmazila dve medene kuce...jedan eurokrem mešanac pošao za mnom i ja ga uzela u ruke da bih ga sklonila sa ulice, bio je sam. Sedamo u susedni park, spuštam ga pored sebe na klupu, ajde malo da se sunčamo zajedno. A on mio, mazan, ne zna da li će pre da se okrene na leđa za trbočeš ili da mi ugura njušku pod ruku. Kad, eto, pojavljuje se vlasnik i doziva ga nazad, a kera ga kulira (joo, što mi je bilo milo, hahah, odabrana!). Vlasnik pokazuje izdaleka pljeskavicu: "Vidi šta imam, dođi ovamo, ostavi devojku na miru." (nenenene, nemoj da je ostavljaš na miru 🫠) Prilazi čovek, pozdravlja me, kači psiću povodac i kaže mu: Voliš žene više nego leba da jedeš, nesrećo jedna.
February 22Feb 22 On 22. 2. 2025. at 21:06, April said: Moj kum je tako upoznao komšinicu. Koja je slučajno bivša zvezda srpskog Plejboja. Ona pevala a on lajao ili obrnuto?
March 6Mar 6 danas kupio foresto za Kiki♥️ 45 eura. sto je to tako skupo? bile neke grcke od 8 eura ali krace traju a ne znam ni da li su kvalitetne. ima li neko iskustva sa ovim grckim?
March 6Mar 6 nisam koristio ogrlicu, ja sam zadovoljan ampulama koje se utrljavaju niz kičmu. moje drže celu sezonu iako bi trebalo da se primenjuju na 2-3 meseca.
March 6Mar 6 On 6. 3. 2025. at 15:18, bradilko said: danas kupio foresto za Kiki♥️ 45 eura. sto je to tako skupo? Pa i nije s obzirom na to koliko traje. Kapi ili tablete bi trebalo da se stavljaju ili daju na 5, 6 nedelja. Mada ja pravim veći razmak.
March 6Mar 6 On 6. 3. 2025. at 15:21, najneindustrijaliziraniji said: nisam koristio ogrlicu, ja sam zadovoljan ampulama koje se utrljavaju niz kičmu. moje drže celu sezonu iako bi trebalo da se primenjuju na 2-3 meseca. Da, ampule, ne kapi. A koje idu na 2-3 meseca? Ovo što sam joj ja do sada stavljala na svim piše mesec dana. Mada, kao što napisah, pravim veći razmak izmedju dve.