Klara Posted January 25 Posted January 25 Snapinst.app_video_AQN9RaejaFUt-yMWd9Wo5YOqr4YijdMmb3YldmcZxhP3AbAHX8CbS6soAJwjCo6bbxYatBEMDGGhqpQWcnjEOcL_eJ8lKxM9M6ukA1U.mp4 * za pažljivost prema napuštenim životinjama (ovo je neka druga ulična kuca koja prati studente, ako se neko bude zbunio ili ne zna ✨) 1 2
fargo Posted January 25 Posted January 25 Sutra se u Novom Sadu u 11 okupljaju za Donu ali, kad je dusa zamahala repom kad ju je studentkinja uzela u narucje💔 3 2
duda Posted January 26 Posted January 26 https://x.com/BokaKesic/status/1883445962846388379?t=iPJr-sW2L_s_MfhrHfoMQg&s=19 1
fargo Posted January 26 Posted January 26 Joooj, kaki su preslatki🥰 nadam se da ce se naci dobri ljudi da ih udome
bradilko Posted Friday at 18:51 Posted Friday at 18:51 koliko obozavam moju Kiki♥️ volim je takvu jogunastu, volim je kad je zovnem a ona me ne jebe 2 posto, volim je kako ume da izbegava nevolju, oseti je, i kako trci, najbrza i kad joj bacis neku grancicu ona otrci do nje ali je ne vrati. bleska jedna divlja, kako se ukoci kad joj se ne seta. samo stane. i kad mi kazu moras da je naucis tj da je smaras nasiljem. aa ne. zato je i volum. nije ona jedandodji, donesi, spavaj, ona je jedna licnost, ona menja ljude
najneindustrijaliziraniji Posted Friday at 19:15 Posted Friday at 19:15 ne ide majku mu da je tako ishvališ a da ne okačiš sliku. 1
slepa živana Posted Friday at 19:30 Posted Friday at 19:30 13 minutes ago, najneindustrijaliziraniji said: ne ide majku mu da je tako ishvališ a da ne okačiš sliku. šta misliš, po opisu, koja je rasa? po imenu bih rekla da je mali pas a možda je i arlekino doga 1
najneindustrijaliziraniji Posted Friday at 19:46 Posted Friday at 19:46 (edited) 16 minutes ago, slepa živana said: šta misliš, po opisu, koja je rasa? po imenu bih rekla da je mali pas a možda je i arlekino doga džukac, po opisu me mnogo podseća na moju Malu. i ona je brza i glupava. Edited Friday at 19:47 by najneindustrijaliziraniji 1
arheolog1981 Posted Monday at 10:50 Posted Monday at 10:50 Došao juče na železničku stanicu Ruma ranije i čekam voz za SM... igram se sa dva prelepa napuštena kučeta koja sam već skontao kad sam dolazio u Rumu iz NS. I sad majka mi spakovala dva štapa suve kobasice ali nije imala foliju već samo u kesu stavila. Njima jadnim miriše, skaču od sreće. Ja šta ću, ceo jedan štap iskidam i dam im 😍 Kad eto i većeg psa, namirisao 😂 Skače u visinu preko moje glave... malo sam se i ufrčio od njega. Sve mu dadoh i pobegoh u čekaonicu jer sad sav mirišem na kobasicu, kako dokazati da nemam više 😂 Pita me majka kakva je bila, ja reko kučići su vrlo zadovoljni 6 1
Recommended Posts