slepa živana Posted October 19 Posted October 19 psi bi trebalo da žive 7 puta duže od ljudi ovo nije fer 6
zmanic Posted October 19 Posted October 19 (edited) Ovo retko, vrlo retko nekome padne na pamet, a bude prekorisno: Edited October 19 by zmanic 4 1
Eleniko Posted October 19 Posted October 19 11 hours ago, MiM said: Odveo sam je jutros čim je svanulo u Planet Vet tj. otišao po drugo mišljenje. Nakon ponovnog ultrazvuka i rendgena, potvrđeno prisustvo stranog tela u crevu, ne znaju još da li je folija ili parče kosti. Dodatno, k'o da ovo nije dovoljna muka, na jetri primećena promena koja liči na novi tumor. Cela ekipa saglasna da mora pod nož još danas. Prognoza nikakva... Šta god da se desi, hvala još jednom svima što ste me saslušali pročitali, razumeli i podržali, a ponudom za pomoć sam posebno dirnut. Živi i zdravi mi bili, dobri ljudi, i vi vaši ljubimci. Hvala vam. Druže meni je ludi Andreja vlasnik Vet Planet spašavao mačku barem 10- tak puta od sigurne smrti, operisao tumore, raspetljavao vezana creva - ma sve što ti padne na pamet. Poživela 17 godina od toga 9 otkako je prof. Magaš sa fakulteta otpisao procenom da ne treba bacati pare na mačku jer joj je po laboratoriji otkazalo sve - bubrezi, pankreas, jetra itd. Sve što može da se reši nožem Andrija Daković će rešiti najbolje. Ako ne može onda je tako suđeno. Drži se! 2
đorđe geprat Posted October 20 Posted October 20 samo da prijavim da je moja keruša špica ušla u devetnaestu godinu sa sve srčanom manom i terapijom kardišurom. petko u novoj godini ulazi u svoju jedanaestu. 4 4
Eleniko Posted October 20 Posted October 20 Bubi je ubio kokoškicu i zakopao je. Debil, popizdeo sam, ne vredi učenja rođenog ubice.
utilitarist Posted October 30 Posted October 30 juče u šetnji pustim podkast gde se priča zašto zevamo i naravno vilica mi se razvalila od zevanja. bukvalno sam se posle pola sata koliko je trajala emisija osećao iznureno. ali sam načuo fanfakt da zarazno zevanje iako postoji kod velikog broja vrsta ne postoji ne relaciji pas - pas ali postoji na relaciji pas - čovek. u jednom smeru to mi ide uz činjenicu da su psi jedinstveni jer više vole prisustvo ljudi nego sopstvene vrste. no da ne pametujem, ne zna se zašto zarazno zevamo. u stvari samo zevanje jedva da se proučavalo iako je svakodnevnica za kičmenjake. 1 2 1
zmanic Posted October 30 Posted October 30 https://www.facebook.com/100001439898736/videos/1118166776582701/?rdid=7yQ4jgGwuIIIXn4n 1
dunja Posted November 6 Posted November 6 sad vidim da fali par sekundi na kraju gde kaže "it will ruin your peace, your hearing, and probably your sanity, but hey, it will fit in a purse" 3
Recommended Posts