mustang Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 12 hours ago, April said: Naše ljubimče Sent from fav toy lepota ko sto kaze beta, izvestavaj nas please.
April Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Hvala vam, ljudiPregurasmo noć nekako. Jutros primila drugu terapiju i malo živnula. Čak smo i prošetali do prodavnice. Još ne jede, samo pije vodu i pomalo kida travu. Kuvaćemo joj pirinač i piletinu, pa ako upali, probaćemo da ubacimo probiotik. Biću ceo dan s njom...Sent from fav toy 1
JozoMujica Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Samo bez panike. Moji psi se slobodno šetaju i često pojedu neko sranje, dan - dva kunjanja i dijete i biće to ok.
Frank Pembleton Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Hvala vam, ljudiPregurasmo noć nekako. Jutros primila drugu terapiju i malo živnula. Čak smo i prošetali do prodavnice. Još ne jede, samo pije vodu i pomalo kida travu. Kuvaćemo joj pirinač i piletinu, pa ako upali, probaćemo da ubacimo probiotik. Biću ceo dan s njom...Sent from fav toyDržite se...Biće sve ok... .... Shiit has hit the fan!
vladavsnarod Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 On 1.8.2020. at 20:27, April said: Naše ljubimče Sent from fav toy Vidi se da je zverka, kakav crni gastritis p*ke materine!
mustang Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 po srpski praying for Neva pokupila je neki virus. da li joj vet dao koktel vitamina?
zmanic Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Ovo je, po meni, velika istina koja može da se pripiše još nekim rasama kojima se inače ponosimo i zbog čega se mnogi kvazi odgajivači u serbijici busaju u grudi više nego Nole:
April Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Dragi moji,Vi ste divni ljudi.Trenutno smo u fazi sa slike. Odustao sam od ideje dijetalne piletine i pirinča. Umesto toga, podelili smo sarmice, ja zelje, ona naravno meso u koje sam joj (konačno)uvalio probiotik. Gospođa neće da jede iz njene posude, nego samo da je hranim. Vet nam više ne dolazi, nego šetamo do njega, sutra prima četvrti set koktela vitamina.Iz depresije sam je izvadio sa dve kockice lubenice, čudo jedno šta malo šećera uradi nežnoj ženskoj dušici.Još uvek nije isto. Znam to po nedostatku energije, sporom ustajanju i priličnoj dezorijentaciji, znam po tome što mi ne kidiše u krilo sa svojih 60kg i što se nimalo ne trudi da bude u centru pažnje. Ali danas je bolje nego juče i sutra ćemo probati isto.Sent from fav toy 7
Frank Pembleton Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Dragi moji,Vi ste divni ljudi.Trenutno smo u fazi sa slike. Odustao sam od ideje dijetalne piletine i pirinča. Umesto toga, podelili smo sarmice, ja zelje, ona naravno meso u koje sam joj (konačno)uvalio probiotik. Gospođa neće da jede iz njene posude, nego samo da je hranim. Vet nam više ne dolazi, nego šetamo do njega, sutra prima četvrti set koktela vitamina.Iz depresije sam je izvadio sa dve kockice lubenice, čudo jedno šta malo šećera uradi nežnoj ženskoj dušici.Još uvek nije isto. Znam to po nedostatku energije, sporom ustajanju i priličnoj dezorijentaciji, znam po tome što mi ne kidiše u krilo sa svojih 60kg i što se nimalo ne trudi da bude u centru pažnje. Ali danas je bolje nego juče i sutra ćemo probati isto.Sent from fav toySamo napred! .... Shiit has hit the fan!
mustang Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 fasovala je nesto poput parvovirusa, za par dana ce biti kao nova. moj je dve nedelje ujutru i uvece isao kod veta na te koktel inekcije. jos je bio mlad. bice okej. lepotica velika. damica saljemo pozitivnu energiju svaku noc
Recommended Posts