Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, April said:

Naše ljubimče

IMG_20200713_180814943_HDR.jpg

Sent from fav toy

lepota :wub:

ko sto kaze beta, izvestavaj nas please. 

Posted

Hvala vam, ljudi

Pregurasmo noć nekako. Jutros primila drugu terapiju i malo živnula. Čak smo i prošetali do prodavnice. Još ne jede, samo pije vodu i pomalo kida travu. Kuvaćemo joj pirinač i piletinu, pa ako upali, probaćemo da ubacimo probiotik.

Biću ceo dan s njom...

Sent from fav toy

• +1 1
Posted

Samo bez panike. Moji psi se slobodno šetaju i često pojedu neko sranje, dan - dva kunjanja i dijete i biće to ok. ;)

Posted
Hvala vam, ljudi

Pregurasmo noć nekako. Jutros primila drugu terapiju i malo živnula. Čak smo i prošetali do prodavnice. Još ne jede, samo pije vodu i pomalo kida travu. Kuvaćemo joj pirinač i piletinu, pa ako upali, probaćemo da ubacimo probiotik.

Biću ceo dan s njom...

Sent from fav toy

Držite se...
Biće sve ok...

.... Shiit has hit the fan!

Posted
On 1.8.2020. at 20:27, April said:

Naše ljubimče

IMG_20200713_180814943_HDR.jpg

Sent from fav toy

Vidi se da je zverka, kakav crni gastritis p*ke materine!

Posted

:laugh: po srpski 

praying for Neva :heart:

pokupila je neki virus. da li joj vet dao koktel vitamina?

Posted

Ovo je, po meni, velika istina koja može da se pripiše još nekim rasama kojima se inače ponosimo i zbog čega se mnogi kvazi odgajivači u serbijici busaju u grudi više nego Nole:

Posted

Dragi moji,
Vi ste divni ljudi.

Trenutno smo u fazi sa slike. Odustao sam od ideje dijetalne piletine i pirinča. Umesto toga, podelili smo sarmice, ja zelje, ona naravno meso u koje sam joj (konačno)uvalio probiotik.

Gospođa neće da jede iz njene posude, nego samo da je hranim. Vet nam više ne dolazi, nego šetamo do njega, sutra prima četvrti set koktela vitamina.

Iz depresije sam je izvadio sa dve kockice lubenice, čudo jedno šta malo šećera uradi nežnoj ženskoj dušici.

Još uvek nije isto. Znam to po nedostatku energije, sporom ustajanju i priličnoj dezorijentaciji, znam po tome što mi ne kidiše u krilo sa svojih 60kg i što se nimalo ne trudi da bude u centru pažnje.

Ali danas je bolje nego juče i sutra ćemo probati isto.

be86ce3fba952012f3f15ecda5da4900.jpg

Sent from fav toy

• +1 7
Posted

:thumbsup:

Veliko kuče, duže traje oporavak. ;)

Posted
Dragi moji,
Vi ste divni ljudi.

Trenutno smo u fazi sa slike. Odustao sam od ideje dijetalne piletine i pirinča. Umesto toga, podelili smo sarmice, ja zelje, ona naravno meso u koje sam joj (konačno)uvalio probiotik.

Gospođa neće da jede iz njene posude, nego samo da je hranim. Vet nam više ne dolazi, nego šetamo do njega, sutra prima četvrti set koktela vitamina.

Iz depresije sam je izvadio sa dve kockice lubenice, čudo jedno šta malo šećera uradi nežnoj ženskoj dušici.

Još uvek nije isto. Znam to po nedostatku energije, sporom ustajanju i priličnoj dezorijentaciji, znam po tome što mi ne kidiše u krilo sa svojih 60kg i što se nimalo ne trudi da bude u centru pažnje.

Ali danas je bolje nego juče i sutra ćemo probati isto.

be86ce3fba952012f3f15ecda5da4900.jpg

Sent from fav toy

Samo napred!

.... Shiit has hit the fan!

Posted

:wub:

fasovala je nesto poput parvovirusa, za par dana ce biti kao nova. 

moj je dve nedelje ujutru i uvece isao kod veta na te koktel inekcije. jos je bio mlad. 

bice okej. lepotica velika. damica 

saljemo pozitivnu energiju svaku noc :heart: