Musky Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 ''...si sigurna da je to tvoja stolica...? ''Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
halloween Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 (edited) Ali ta zvezda na grudima valja tri careva grada. Edited April 6, 2020 by halloween
Musky Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 (edited) vežbali smo komandu: '' padni mi na grudi...'' Edited April 7, 2020 by Musky
Musky Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 iz iskustva znam da su psi najmanje probirljivi kada je više njih u domačinstvu i još ako se hrane istovremeno...i masnu krpu gutaju. ...ali kad stigne do karfiola onda je vrag odneo šalu.
mustang Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 blago vama...nisam videla probirljivijeg od moga. on cak i parce mesa pri njusci dobro omirise pre nego sto se odluci sta ce sa njim
zmanic Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Šargarepa je vrlo korisna u ishani pasa. Za moje probirače ja narendam šargarepu i cveklu, i pomešam sa ostalom granom, tad ne mogu da biraju i izvčače se.
Tolaa Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Moja je jedini pas u kući i ne da nije probirljiva, nego još nije otkrivena hrana kojoj se ona neće oduševiti. Šargarepe obožava, dobija jednu veliku svaki ili svaki drugi dan, bananu joj sad dajemo celu sa korom, pa je lepo sama oguli, zabavi se, pojede sve unutra, a koru ostavi. Narandže, mandarine, sve jede. Kad namiriše da se ljušti mandarina, leti niz stepenice sa sprata. Svako voće ili povrće koje je do sada probala joj je pasalo. Obožava i cherry paradajz, prvo se izigra s njim, a onda ga slasno pojede. Nedavno je dobila raka (shrimp) da proba, to je bilo bukvalno skakanje od sreće, sa sve piruetama. Mislim da jedino što još nije probala je karfiol i brokoli, ali testiraćemo ovih dana. Jedino me brine smrad od gasova posle. 😄
renne Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Naša Ceca je najviše volela trešnje, to je bilo neverovatno koliko je kidisala na iste Mada ni kukuruz nije odbijala
ubibobi Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 18 minutes ago, Tolaa said: Evo je upravo: Zeka i šargarepa
Recommended Posts