Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted

''...si sigurna da je to tvoja stolica...? ''d3b21ba08d7719ea1fb7f6bf1644e436.jpg

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Posted (edited)

Ali ta zvezda na grudima:heart: valja tri careva grada.

Edited by halloween
Posted (edited)

vežbali smo komandu: '' padni mi na grudi...''

Edited by Musky
Posted

iz iskustva znam da su psi najmanje probirljivi kada je više njih u domačinstvu i još ako se hrane istovremeno...i masnu krpu gutaju.

...ali kad stigne do karfiola onda je vrag odneo šalu.

Posted

2/3 mojih pasa ozbiljno vole šargarepu :happy:

Posted

blago vama...nisam videla probirljivijeg od moga. on cak i parce mesa pri njusci dobro omirise pre nego sto se odluci sta ce sa njim

Posted

Šargarepa je vrlo korisna u ishani pasa.

Za moje probirače ja narendam šargarepu i cveklu, i pomešam sa ostalom granom, tad ne mogu da biraju i izvčače se.

Posted

Moja je jedini pas u kući i ne da nije probirljiva, nego još nije otkrivena hrana kojoj se ona neće oduševiti. Šargarepe obožava, dobija jednu veliku svaki ili svaki drugi dan, bananu joj sad dajemo celu sa korom, pa je lepo sama oguli, zabavi se, pojede sve unutra, a koru ostavi. Narandže, mandarine, sve jede. Kad namiriše da se ljušti mandarina, leti niz stepenice sa sprata. Svako voće ili povrće koje je do sada probala joj je pasalo. Obožava i cherry paradajz, prvo se izigra s njim, a onda ga slasno pojede. Nedavno je dobila raka (shrimp) da proba, to je bilo bukvalno skakanje od sreće, sa sve piruetama. Mislim da jedino što još nije probala je karfiol i brokoli, ali testiraćemo ovih dana. Jedino me brine smrad od gasova posle. 😄

Posted

Naša Ceca je najviše volela trešnje, to je bilo neverovatno koliko je kidisala na iste

Mada ni kukuruz nije odbijala

Posted
18 minutes ago, Tolaa said:

Evo je upravo:

B2FDC386-6156-40B9-8420-71518D0C4618.jpeg.aa88b2c726b10dd2886466acb0c08ccc.jpeg

Zeka i šargarepa :tongue: