March 29, 20187 yr On 3/27/2018 at 6:47 PM, mustang said: ne uskracuj nam Neću da uskraćujem, ali ne bih ni da spamujem temu mojim snimcima, imaćete povremeno kod mene na YT kanalu, pa kog interesuje .... Edited March 29, 20187 yr by zmanic
March 30, 20187 yr 18 minutes ago, fritifrut said: samo da prijavim da sam uspavao dodza pred novu RIP 2 hours ago, ivy said: do koliko stepeni je ok voditi psa na celodnevni hajk ? ja mog ne vodim preko 25C ako je hajk na suncu bez drveca...to mu dodje oko 30C. lose podnosi vrucinu iako ga kvasim po glavi, vratu i grudima...mozda zato sto nonstop trci gore-dole i ne zna da stane dok ga ne nateram u hlad na 5 minuta...vidim da se neki psi ni na 30C ne umore...
March 30, 20187 yr On 3/26/2018 at 11:30 AM, gone fishing said: Otosan Inače, super su svi kucovi sa teme, redovno otvaram da vidim ima li novih slika...
March 30, 20187 yr ovo kad pas ovako guta na suvo, to je simptom stresa i straha. simpatcan je, al mi ga je zao...
March 30, 20187 yr Ma to je iz reklame, mislim da zapravo ne guta, već priča, on je glava porodice. Otosan, maskota japanskog Softbank-a. Edited March 30, 20187 yr by mraki
March 30, 20187 yr nema veze odakle je, to sto tako guta nije gluma, nego je jadan uplasen. moma se izduzio
March 30, 20187 yr Dobro, da, verujem da su svi psi-glumci prilično namučeni, ali nije isključeno ni da je to otvaranje usta odradjeno u postprodukciji, ili da ne žvaće u prazno Edited March 30, 20187 yr by mraki
March 30, 20187 yr moma ko harmonika glavni i samo kontrolise hahahahaha moja beba upravo povratio u parku....okruzen sa desetak pasa...kada su kuckari poceli da jure svoje pse i kao da smo sugavi....pobegose u sekundi. naravno da sam skupila povracku...sveza je...dala sam mu sardine zbog omege ali ocito mu nije prijalo.