halloween Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 (edited) Danas u parku kod Ušća ispred mene 50 m dve žene šetaju večilanstvenog predivnog barzoja, koji se stalno osvrtao, stajao, kao da je znao da želim da ga vidim izbliza (osvrtao se zbog nečeg drugog, o tome u nastavku). Sustignem ih, priđem i započnem konvezaciju, kad se ispostavi da su gospođe Italijanke iz Gorice, majka i ćerka. Dale su mi vizit kartu, imaju odgajivačnicu barzoja i papilona. Posle minut dolaze i dva muškarca, vode drugog barzoja, nestvarno lepog. Zbog njega se ovaj prvi i osvrtao i zastajkivao. Evo linka za njihove sajtove, sad nisam sigurna koja dva sam tačno videla, mislim da je jedna Fortune Cookie, pa ćemo ukrasiti stranu njenom fotografijom. www.tantezampe.weebly.com http://www.bagrijana.com/tantezampe-kennel.html Edited November 29, 2017 by halloween
InvisibleLight Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 opasnost vreba iz omiljene kikijeve slastice sta ce moja sad da grize satima :(
darling Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 (edited) tebe drvo? suplju junecu kost? al tek par cm duzine, posto je ona mrvica. Edited December 2, 2017 by darling
frit Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 ovaj moj prijatelj malo zivnuo a vec smo se dogovorili gde cemo da ga sahranimo na rancu
InvisibleLight Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 (edited) 4 hours ago, darling said: tebe drvo? suplju junecu kost? al tek par cm duzine, posto je ona mrvica. drva raznih fela je izgrizla (saksijskih biljki, ivica stolova nogice izglodala jos prvi mesec ) kako mislis suplju, valjda sme, bas naprotiv, da nije suplja kost, to i dibije svake nedelje kuvanu govedju kost iz supe pozdravlja vas moja ljubimica: terijerska krv morala sam iskljuciti ton jer sam dobila nervni slom jos na kraju otvorim spavacu sobu ona tamo legla sva tako od zemlje po posteljini se valjala Edited December 2, 2017 by InvisibleLight
Sara Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 mojima nikad nisam davala kuvane kosti, iskljucivo junece zive, doduse ja im dajem i zivo meso mozda rase iz 9-te grupe ne smeju kosti, nisam sad sigurna
aram Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 18 minutes ago, mustang said: sta bi ovo?!? rasturi celu kucu majko mila! Tzv. eksplozivni proliv :D
darling Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 (edited) On 12/2/2017 at 1:24 PM, InvisibleLight said: drva raznih fela je izgrizla (saksijskih biljki, ivica stolova nogice izglodala jos prvi mesec ) kako mislis suplju, valjda sme, bas naprotiv, da nije suplja kost, to i dibije svake nedelje kuvanu govedju kost iz supe pozdravlja vas moja ljubimica: terijerska krv morala sam iskljuciti ton jer sam dobila nervni slom jos na kraju otvorim spavacu sobu ona tamo legla sva tako od zemlje po posteljini se valjala al vidi taj repic sto mase u fazonu predajem se necu vise bicu dobra ti si kriva sto si me ostavila gde si do sada nije ovo nista samo sam se malo igrala sta ima vezeee. vid sto nam je lepo ovako... ona juneca kost sto unutra ima srz. to je tvrdo, moz da glocka do besvesti. ima po mesarama da prodaju isecene na po par cm, a psi ne smeju kosti koje se cepaju po duzini, pilece i curece. ove su situacije naravno smesne kad se desavaju u tudjoj kuci. kad se samo setim svojih nervnih slomova nedostaje mi... Edited December 3, 2017 by darling
mustang Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 jadna zena koliko posle mora da cisti dok inaj patrljak mase repom i sladi se ...neverovatno...kakva zloca :D
zmanic Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Jedan od meni najzanimljivijih YT snimaka: PS vlasnik dolazi po psa koji je ostavljen u nekom pansionu za pse
Recommended Posts