zmanic Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Šiva kenja u pravcu sever - jug (glava -dupe). Vrti se vrti u krug dok ne uključi kompas valjda, i tek posle istovari.
mustang Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 (edited) siva ko kitovi :) sta preporucujete za krmelj oko ociju od verovatno hikinga? zeleni mukus poceo da mu se stvara od pre dva dana...ispiram sa rastvorom destilovane i soli (tek pocela) Edited September 12, 2017 by mustang
mustang Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 stavljam li mu kapljice u oci ili samo brisem okolo?
zmanic Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 (edited) Pipetom, po par kapljica svakih 3-4 sati, ili nakapaš na mali sunđer ili vatu i prisloniš nežno na oko. Krmeljive oči su uglavnom posledica prašine i iritacije dok spavaju. Edited September 12, 2017 by zmanic
JozoMujica Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 A kolko je bese star? Da ne menja zube? Oce tada da krmeljaju...
mustang Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 napunio 9 meseci :) zubi se promenili pre 3-4 meseca fala nebesima :D
mustang Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 (edited) ovaj moj je pokupio zadnjih pet dana da laje na ljude prolaznike. ja mu kazem da ne laje i da nema potrebe da radi to. ranije je bilo samo nocu jer ih slabo vidi pa se uplasi, ali ovo sad je u sred bela dana, nije corav i po sred trotoara. glumi mi kao nekog telohranitelja eto tako to izgleda. ide ispred mene i siri se. osim ako ne gresim, da gleda negde levo, pa se strecne i uplasi i refleksivno zalaje Edited September 16, 2017 by mustang
JozoMujica Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Gde laje, po ulici kada ga vodiš? Ako laje iz dvorišta to je ok, za lajanje na prolaznike dok ga vodiš jos nisam čuo. :D
mustang Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 ma po ulici, ko prolazi pored nas... ma glumi ludilo :)
mustang Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 znas li zbog cega je to poceo da radi? evo pricam mu svaki put kada izlazimo i upozoravam ga kada prolaznik naidje. sad kao zalaje ali cisto da je njegova zadnja (to je bilo pre pola sata u setnji)...trebace mi vremena da ga odviknem...ali me interesuje odakle mu ideja ta?!
Gylfi Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Moki urla ponekad u post-večera šetnji kad mu se kenja. :D Dok ne obavi. Onda se resetuje.
mustang Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 (edited) ma moki je dusica ❤️, ovaj po defaultu ne moze normalan da bude pored nas dvoje :) Edited September 17, 2017 by mustang
Sara Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 (edited) vidjala sam pse koji to rade, uglavnom neka nesigurnost, nepoverljivost prema strancima, ko zna, trip da brane vlasnika, upozoravaju sta li, ne treba im to tolerisati prijateljica je imala setera, prepametno bezobrazno stvorenje, taj je imao obicaj da se sakrije i ceka prolaznike, onda iskoci i prepada, nije bio ujedljiv uopste, i tacno vidis kako se ceri kad nekog dovede pred infarkt, vlasnicu vise puta napusavali i hteli da biju zbog njega, nista mu nije mogla, prosto je bio pas sklon izmotavanju htedoh reci: kod prvih ne znam, kod ovog drugog je bio cist bezobrazluk, da je bio moj ne bi se dobro proveo za takvo ponasanje...ali svejedno tog psa sam mnogo volela, bio je sila Edited September 17, 2017 by Sara
Recommended Posts