Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted

Stigao jutros Remzi ... Vec ucimo "sedi" i "trk po igracku"  :fantom:

ramsey.jpg

Posted (edited)

"trk po igracku" 

i on donese samog sebe  :).

presladak je :wub:.

edip:  :heart: za vita (vitu?) i društvo. bravo!

Edited by Frau Gabrijela
Posted

remzi je :wub:

neće tu biti problema sa "dresurom". prepametni su

Posted

imam jednu vrlo slicnu zver, kacio sam nekad fotke :)

nego

ovde kod mene u kraju ima neko groblje. svako malo neka budala ostavi stence ili jos cesce macice. onda se oni motaju tuda neko vreme izbezumljeni dok verovatno na neki nacin ne uginu

nekako covek vremenom donekle ogugla na to, zao mi je svaki put, ali jbg ja ih ne mogu svaki put spasiti

malopre po ovom pljusku istrcavam iz busa da se sto pre sklonim od kise, kad u kartonskoj kutiji lezi kerusa sa stencima, ostavio neko, jutros nisu bili tu. oni cvile, ona se trese od hladnoce i kise

ovako usran dan je moralo i to dodatno da mi zgadi

nikad mi nece biti jasno na koji nacin razmisljaju ljudi koji ostavljaju te zivotinje i nadam se da nikog od njih necu sresti dok to rade

Isto, ne kapiram to nikako. Imam razumevanja za sve i svašta, ali ostavljanje živog bića da crkne. Pa lepti jebem!

Posted

Pogotovo što i ako ne možeš da ga zadržiš ima načina da ga udomiš ili smestiš negde...

....shit has hit the fan...

Posted

ja ne kapiram ljubitelje pasa koji iz najbolje namere zovu sintere da lokalne pse smeste u azil, uvek se pitam jesu li ludi

Posted (edited)

Koga onda najbolje zvati ako imas u kraju lokalni agresivni copor koji atakuje na ljude i druge pse ? Mislim , nikad nisam zvao sintere, vec me informativno zanima ...

Edited by Geo
Posted

ako zelis da ih eliminises, onda sintere

ako zelis da ih spasis onda licna inicijativa, u se i u svoje kljuse

Posted

Znaci ako zelis u raj™, opcije su ti da trpis organizovani copor agresivnih lutalica ili da ih sve primis u svoj stan (kupis plac i napravis im azil i placas radnike) ... divno...

Nego, da li neko ima preporuku za veterinara u podrucju uzeg/sireg centra grada ? Nemamo konkretne probleme (osim malo redje stolice), vec cisto da odemo ove nedelje na drugu revakcinu i otvorimo karton ...

Posted

odluka je na tebi

u kom si to kraju kad moras da trpis `organizovani copor agresivnih lutalica` ?

Posted

pa, oko pijaca i groblja cesto ima lutalica ali najcesce ne predstavljaju ozbiljnu pretnju (inace ih brzo ne bi bilo) i brzo se naviknu na nove vlasnicke pse u kraju

tako obicno, uvek ima i izuzetaka

Posted (edited)

Mene nisu napadali ni moju decu (vidjamo ih svaki dan), ali par vlasnika pasa iz moje zgrade ima losa iskustva i bukvalno ne smeju da setaju pse po njihovoj teritoriji (recimo oko one replike cesme sa Bascarsije i taj deo na dnu Skadarlije)... AKo bi mi recimo nedaj boze napali klinca dok seta stene, mislim da bih morao da reagujemi i zvao nadlezne... Zato sam i pitao  da li postoje neke humane organizacije koje se prvo zovu

Edited by Geo
Posted

jedino JKP Beograd Veterina ( a to su ti u stvari šinteri ), a i oni će ih vrlo verovatno vratiti na mesto sa kog su ih pokupili nakon sterilizacije, vakcinacije i čipovanja s obzirom da su zvanični azili krcati.