Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted

Tehnicki da. Uzela ga bratanici, konacno sve 184 plisane igracke otisle u zaborav.. Obozavan je do ludila :)

• 2 weeks later...
Posted

Pokrenuh psecu temu i na fbu, izvor: diskusije sa foruma, tekstovi sa blogova, iz knjiga koje sam citala i koje cu citati, pa ljubitelji pasa, iako imate preca posla pridruzite se :)

https://m.facebook.com/kinology/

Pozz!

Posted

Meni zanimljivo kako je saznao ime ove penzionerke, predistrazne radnje.

Posted

Meni zanimljivo kako je saznao ime ove penzionerke, predistrazne radnje.

Ona bi trebala time da se pozabavi, mada verujem da joj ne pada na pamet. Idiot koji jasno koristi svoju poziciju u društvu da se nekome iskenja u život...
Posted (edited)

Kompleksas najgore vrste pa jos na poziciji

mom muzu svojevremeno jedan moron sa kojim se sporeckao zbog psa (bio pusten na livadi) rekao `cekaj me tu dok odem kuci da obucem uniformu`

ni mozga ni hrabrosti, da covek povrati po takvima!

Edited by Sara
Posted

zanimljivo je kako se takve stvari nikad ne desavaju muskarcima s agresivnim psima, nego uvek zenama s malim, dobrocudnim ili mesancima. 

Posted (edited)

Obavestavamno vas da ce manifestacija "Apbt Show Serbia IX" biti organizovana 18septembra u Beogradu (Kosutnjak) kod restorana Golf sa pocetkom u 08casova kada ce poceti conformation show, a merenje pasa ce poceti od 09casova za vreme izlozbe.

Kategorije:
13.5-18kg
18-22.5kg
22.5-27kg
27-31kg
31kg+

Discipline u kojima ce se psi takmiciti su:

-Conformation Show 
-High Jump
-Wall Climbing
-Long Jump
-Treadmill Race

Kotizacija po psu ce biti 800dinara dok ce clanovima kluba biti besplatno.

BODOVANJE

Pas sa najbolje postignutim rezultatom po disciplini dobija 30poena, naredni rezultat 20 i naredni 10. (kao i do sada)
Sve discipline ce biti bodovane posebno i sabrace se na kraju takmicenja kada ce se odrediti pobednici po kategorijama.

-ZABRANJENO
-DOVODITI PSE BEZ KORPI ILI KAVEZA
-dovoditi zenke u teranju
-mamiti psa na hranu
-obavezno ponesite posudu za vodu za svog psa

Za sve ljude ili strane drzavljane mocice da se iznajmi smestaj u blizini manifestacije po ceni od 10e
gde ce moci da se boravi sa svojim ljubimcima.
Vila Vertigo - http://www.vilavertigo.com/

PRIJAVA PASA

Ukoliko ste sigurni da dolazite 100% na manifestaciju pomozite nama organizatorima tako sto
cete u ovom postu ispod prijaviti psa ukoliko ce se sigurno takmiciti da bi smo lakse imali
evidenciju koliko ce pasa biti na takmicenju. Npr. "Apbt - Crni - 14kg"
Hvala na razumevanju, ukoliko vas zanima jos nesto mozete pitati u inbox.

Edukacija ispred disckriminacije!

Sportski Pozdrav, vidimo se!

-----

We would like to inform you that the manifestation APBT SHOW SERBIA IX will be organized 18. September in Belgrade, Kosutnjak, near Restaurant Golf at 08AM, and the weight in will start at 9 AM to group dogs in weight categories.

Categories:
13.5-18kg
18-22.5kg
22.5-27kg
27-31kg
31kg+

Following disciplines are planned:

-Conformation show - judge: Vesna Trifunovic (Slovenia)
- High Jump
- Wall Climbing
- Long Jump
- Treadmill Race

Registration Fee will be 800 din. and for Club members will be free.

SCORING
A dog with the best results achieved by discipline gets 30 points, second result 20 and the third 10 points (as before).
All disciplines will be scored separately and scores will be summed up and at the end of the competition when there will be proclamation of winners by categories.

IT IS FORBIDDEN
- to bring dog without basket or cage,
- to bring females in heat
- to allure dog with food

It is necessary to have a water bowl for your dog.

All visitors and competitors who come to Belgrade will be able to rent accommodation in the vicinity of the event at a cost of 10e
where they will be able to stay with their pets.
Villa Vertigo - http://www.vilavertigo.com/

If you are 100% sure that you are coming to the event, please help to us organizers, in the way that
you sign up your dog in the post below, so we could have 
records how many dogs will be in the competition. For example. "Apbt - Black - 14kg"
Thank you for understanding, if you are interested in something else you can ask in inbox.

Education before discrimination!

Sports regards, see you!

Edited by zmanic
Posted

Na brzinu me obrlatili zena i klinci, i za 4-5 dana mi stize stene  :isuse: Apsolutno nista ne znam o drzanju kucica (u stanu) i sad kao uzimam da citam po internetu sta mi sve treba ...  

Posted

hehehe ala si nahebao

skloni sve tepihe, ako ih imas