ToniAdams Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) ma jel ima facu ko doga i telo ko doga? ovaj fazon? a, okacio katamaran, nevideo Edited April 2, 2014 by ToniAdams
sailorman Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Hmm, taj fazon tela, ali drugačiji oblik glave. I rekla bih da ima nešto manju glavu u odnosu na telo od ove iznad. A kapiram da se doga parila sa nekim drugim ogromnim psom, ne vidim drugu opciju.
sailorman Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) Mislim čak da ima i nešto dužu dlaku od doge, ali to već ne mogu da tvrdim, uvek ga viđam po mraku i uglavnom s prozora. Edited April 2, 2014 by sailorman
ToniAdams Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 jesi siguran da nije neki ciganski konj sto vuce zapregu? ima toga po gradu pogotovo uvece
sailorman Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 jesi siguran da nije neki ciganski konj sto vuce zapregu? ima toga po gradu pogotovo uvece Siguran sam, video bih zapregu valjda, nisam baš toliko ćorav.
ToniAdams Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 hehe to me podseti kad je moj ker prvi put video konja, u dusanovoj. drao se, i drao na njega, sve dok mu ovaj nije prisao sasvim blizu, buduci da smo mi bili na trotoaru, a ciga je picio sinama. kako se ovaj moj debilko utronjao. odjednom je postao posve nezainteresovan, i kao gledao nesto sa strane.
Hella Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 suddenly plot twist Siguran sam, video bih zapregu valjda, nisam baš toliko ćorav.
aram Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 miralem? znas kako taj smrdi ne pratiš, miralem jede svinju dnevno
Прслин Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 al sta oni imaju od toga sto im cuva stoku, kad taj dnecno mora da pojede ovcu?
aram Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 aaaaa, sad cu da idem da gnjavim kolege turke da vidim ima li neki ovde....
vladavsnarod Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 U mom komšiluku ima jedan pas, ubedljivo najveći pas kog sam ja u životu videla. Na fazon doge, samo veći, i u visinu, a i malo glomazniji. Kao neko blentavo tele je! Beo je, sa malo crnih pega, prava kravica. Nemam pojma koja bi to rasa mogla biti, ako je uopšte rasan. Jedva čekam da se Sunčica igra s njim!
Zavrzan Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 U mom komšiluku ima jedan pas, ubedljivo najveći pas kog sam ja u životu videla. Na fazon doge, samo veći, i u visinu, a i malo glomazniji. Kao neko blentavo tele je! Beo je, sa malo crnih pega, prava kravica. Nemam pojma koja bi to rasa mogla biti, ako je uopšte rasan. Jedva čekam da se Sunčica igra s njim!
sailorman Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Joooj, magare! Inače, sad sam videla psa, ni nalik dogi, nije skroz kratkodlak, glava totalno drugačija. Od ovih pasa što ste kačili, najviše liči na magarence.
Lrd Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) Joooj, magare! Inače, sad sam videla psa, ni nalik dogi, nije skroz kratkodlak, glava totalno drugačija. Od ovih pasa što ste kačili, najviše liči na magarence. Er ovako nešto? Misterija mora biti rešena. Možeš, doduše, i da pitaš komšiju, ali je ovako zabavnije. :D Edited April 2, 2014 by Lrd
Recommended Posts