Hamlet Strašni Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 posle cemo im biti zahvalni, kad sve bude lepo. i plastichno. Ima praslin onaj post o deci naprednjaka koja se 2067 prisećaju kako je 2017 bilo lepo
Hamlet Strašni Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Uzgred, Paralija je čudan križanac grčke mog detinjstva i budve (jedini put kad sam bio - 94)
gospa buba Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Ima praslin onaj post o deci naprednjaka koja se 2067 prisećaju kako je 2017 bilo lepo detinjstva su uvek lepa. josh i lepsha kad prodju, nema sumnje.
I*m with the pilots Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 masarikov trg su razvalili parking u junu sigurno, ne znam da li su pustili ponovo. stevana markovica je djure djakovica, jel tako, od raskrsnice ka dunavu pored elektrodistribucije? Ookej..na sajtu parking servisa ne piše ništa takvo :DIme ulice sam videla na mapi :) kad dolazim iz centra grada tom ulicom koja vodi pored reke sve vreme, pa ulaz u Zemun gde levo skreće 15 ka bolnici a ti ideš pravo. Dve su trake po smeru, s desne strane je stambeni blok i nekoliko kioska sa pljeskavicama i sličnim. Prvi semafor tu desno koji vodi do pumpe i keja, s desne strane je parking valjda od tih zgrada tu, levo je niz kuća i neka mesta za parking. E sad - nisam išla tud godinu dana pa se možda nešto promenilo
Barti66 Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Beograd je jedno veliko gradilište. Msš rušilište?
Barti66 Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2017&mm=08&dd=19&nav_id=1294683
Malvo Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Sta vec nedeljama rade u Visegradskoj i planiraju li makar da to odrade brze, jace i bolje, pa zavrse do prvog septembra? Vec danima i nedeljama je mucenje i klackanje od Mostara do recimo Bircaninove. Jeste i inace tu usko grlo, ali nekakav kamion je vec dugo u Visegradskoj i stvara veliki zastoj za ove koji skrecu desno. Muka mi je svaki put kad prolazim, a prolazim svakog dana.
pbg12345 Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 nisam siguran koliko je do toga (nisam ni znao da rade nesto u visegradskoj), bio sam ubedjen da je veca guzva zbog slavije, jer da sad se ume stvoriti kolona od glavne poste do mostara nego jel ima neki smislen razlog zasto se automobilom ne moze skrenuti iz kneza milosa u kralja milana i bulevar? to oduvek tako? pre neki dan idem sa drugarom koji ne poznaje bg od mostara, treba da ide u makenzijevu i posto znam da trenutno ne moze da prodje iz nemanjine direktno gore, kazem mu ja nista ti ne brini sad ce pbg da ti pokaze na kraju smo uspeli desno da skrenemo u 27.marta
djeneralche Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Da, i pandur cesto stoji kod Ceske ambasade i pise kazne. Da ne bi usporavali saobracaj na raskrsnici jer mora da se cekaju pesaci.
I*m with the pilots Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 nego jel ima neki smislen razlog zasto se automobilom ne moze skrenuti iz kneza milosa u kralja milana i bulevar? to oduvek tako? pre neki dan idem sa drugarom koji ne poznaje bg od mostara, treba da ide u makenzijevu i posto znam da trenutno ne moze da prodje iz nemanjine direktno gore, kazem mu ja nista ti ne brini sad ce pbg da ti pokaze na kraju smo uspeli desno da skrenemo u 27.marta Pravio bi se jos veci zastoj zbog pesaka, dobro je sto je tako. Ako hoces desno, mozes u Krunsku, ili desno iz Kneza Milosa u Nemanjinu (ovo pricam teoretski, ne znam kakav je trenutni haos na Slaviji i koliko je zatvorena)
Malvo Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Ima i zbog radova na Slaviji, ali cim se prodje Visegradska, odmah se zivne, dotle je mucenje i klackanje. Obrati paznju kad budes prolazio, kamioncina parkirana tik po skretanju, i to stvara zastoj kod zaobilazenja.
I*m with the pilots Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 ^To je kao kada Cvarkov drzi organske pilice ;D
Блок_64 Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Ekologija? ....shit has hit the fan... Није ни чудо.Кажу да је у гсп-у тешко расуло.
gospa buba Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 pa valjda se pokvario originalni eko, pa ga ovaj menja. a nisu imali nikakav bez furuncheta da ubace taj eko je surovo besmislena linija.
Recommended Posts