ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 naravno, bio sam sarkastican. sta drugo reci kad odes sa uputom i dobijes info da je aparat u kvaru. onda nadjes privatnika, nazoves, i zakazu ti pregled na istom tom aparatu, istog dana.
Bujodrag Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Ma, sorry, Toni, nisam nikako hteo da se nadmudrujem po tom pitanju. Veruj mi, dokurčilo mi je sve, nisam više onaj Bujograd od pre godinu dana, muka mi je od svega. Da mogu...ma...kaže se: 'nekome bih jebao mater' ali ja sad i to nalazim kao besmisleno.
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 znam brt, sve znam, nisam ni mislio da nesto lose mislis.
Frank Pembleton Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 To saksije na banderi? Jao mamu im Jbm.. ....shit has hit the fan...
radisa Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 U NS su na kandelabrima, pa izgleda kao kulturno... Ovo na banderama je užas... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Lezilebovich Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 baš je lepo, šta 'oćete ? čak su se potrudili da budu što manje i što neupadljivije, lepe su sive, ne vide se skoro uopšte i opet vam ne valjaju ??!!!
morgana Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 bilo bi kul da u tim saksijama raste pasulj, on je puzavica pa bi gladni mogli da ga beru i sa zemlje. ili caj, to bi bilo fensi. ili tako nesto multifunkcionalno.
hazard Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 a ko ce da zaliva? bobi marjanovic? Nece niko da zaliva. Kada propadne, kupice jos jednu turu. Koju opet niko nece zalivati. Posle trece propale ture, kupice vestacko cvece. Koje ce da stoji do proleca, kada ce opet kupiti pravo cvece, pa tako u krug. Mora da profitiraju i Malijev ortak koji valja zivo zvece i onaj sto valja vestacko.
beta Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 gospode bože kako su te saksije jadne. stvarno, kako se to zaliva?
Hamlet Strašni Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Kiša. Aktivisti sa fajtalicama. Prskaće ih perači ulica. Korisnici socijalne pomoći će ići sa merdevinama. Izaberi...
Recommended Posts