Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

to je princip ubera, skines aplikaciju taxify, i kad ti treba taksi samo trazis putem aplikacije - on te locira na mapi, da ti neko okvirno vreme za koje taksi moze da dodje (na osnovu raspolozivih vozila u blizini), a onda kad neko potvrdi ti posalje i informacije o taksiju - tipa marku vozila, br reg tablica, i ime vozaca.  i onda mozes da pratis na mapi gde je taxi i kad stize.

za sada je zuti taxi deo taxifaja, tj nisu sva udruzenja u njemu pa je broj vozila ogranicen, ali je super lagano za koriscenje i meni se dobro pokazalo do sad.

Ок,хвала.Нисм заиста знао.Гледао сам чиними се прошле године на тв да су их неки таксити пљували да је то нелегално што они раде...будале наравно пошто људи мисле да имају тапију на Београд када је у питању таксе.

Edited by Блок_64
Posted

ali taxify i jesu valjda obični taksisti samo što imaju i aplikacju, nije to kao uber da zapošljava druge vozače. ili grešim ?

Posted

ali taxify i jesu valjda obični taksisti samo što imaju i aplikacju, nije to kao uber da zapošljava druge vozače. ili grešim ?

Tako sam i ja skapirao...
Posted

da, mislila sam da je princip ubera utoliko sto preko aplikacije imas sve informacije o vozacu/vozilu/kretanju - ali jesu samo taksisti.

Posted

U jbt, svet kompjutera i dalje izlazi, a sajt im i dalje izgleda kao da su u 2003. u najboljem slucaju

Posted

Uber ne zaposljava. Uber te samo spaja sa nezavisnim vozacima honorarcima. 1 posrednik :fantom:

Posted

vala jedva cekam da kod nas uvedu uber ili lyft....taj bezobrazluk pocev od aerodroma

Posted

Tu bi bilo mrtvih. Beogradski taksisti su jedina naša kriminalna organizacija koja opstaje od mog rođenja, pa do dana današnjeg.

Posted

Tu bi bilo mrtvih. Beogradski taksisti su jedina naša kriminalna organizacija koja opstaje od mog rođenja, pa do dana današnjeg.

Verni saradnici službi....

Njih bre ne diraju za očigledno kriminalno delovanje, a najbolje da će da dozvole konkurenciju...

Posted

begešari, čestitke na vajfaj kontejneru. javite kako radi :D

sad bez zezanja - jel se bar ustalilo- ako ne po vasceloj materi onda bar po većim gradovima- diferenciranje otpada u plastike, stakla/limenke, papir, baterije itd, kad se već uvode ovi solarni đavoli? il se odma preskočilo na malanje grobova?

ima tu i tamo. do najblizeg 2.5 kilometra. sva sam orna -_-