Malvo Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 (edited) Tu u blizini su valjda skola i vrtic... Edited February 9, 2017 by Malvo
ordi Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 neki diler, kažu. pa šta, pas mater, radi na slobodi? jebem ti državu.
Lezilebovich Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 (edited) pa da li je moguće da si propustila slinino objašnjenje za to ? policija zna, ali nema dokaza. nekad i preventivno hapse, ali ne mogu baš sve da spreče. Edited February 9, 2017 by Lezilebovich
decak Kejt Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 jese vozio neko taksifajem? http://taxify.eu/cities/belgrade/ jesam ja, meni super, bilo jos gotivnije dok je moglo da se plati karticom, ali su mi taksisti objasnili da su cekali po 10, 15 dana da naplate te voznje, pa su odustali. jedino sto je lose je sto nekad nema dovoljno vozila u blizini pa ti da vreme cekanja od npr 10 minuta. ali meni to taman super da se obucem, navucem cizme, proverim jesam li iskljucila peglu, pronadjem kljuceve, setim se da nisam nahranila zverova, iskljucim i sporet kad sam vec tu, izbunarim rukavice, zakljucam gajbu, i vozilo me ceka.
Блок_64 Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 У чему је фора са тим таксијем,ништа ја ту нисам скапирао.
decak Kejt Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 to je princip ubera, skines aplikaciju taxify, i kad ti treba taksi samo trazis putem aplikacije - on te locira na mapi, da ti neko okvirno vreme za koje taksi moze da dodje (na osnovu raspolozivih vozila u blizini), a onda kad neko potvrdi ti posalje i informacije o taksiju - tipa marku vozila, br reg tablica, i ime vozaca. i onda mozes da pratis na mapi gde je taxi i kad stize. za sada je zuti taxi deo taxifaja, tj nisu sva udruzenja u njemu pa je broj vozila ogranicen, ali je super lagano za koriscenje i meni se dobro pokazalo do sad.
Lezilebovich Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Cena ista kao i kod drugih taxija ? U sustini,samo drugaciji nacin da pozoves taxi ?
Hella Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Al su ga detonirali kad se mimoilazio s drugim kolima. Sve ih manje boli patka za civile. više sam očekivao nije baš ko na filmu
ToniAdams Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 +1 sudija falkone je ubiven sa tonu dinamita.
FERNOUX H Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Cena ista kao i kod drugih taxija ? U sustini,samo drugaciji nacin da pozoves taxi ? Ista je cena manje-više
decak Kejt Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 da, ono sto je dobro a sto sam zaboravila da napomenem je da na mejl dobijes racun sa podacima tipa pocetna tacka krajnja destinacija iznos itd itd.
Recommended Posts