Jump to content

Beograd

Featured Replies

i gradonacelnik debil rekao da ce kneza milosa imati po 3 trake i da ce biti namenjena pesacima ...

Edited by Tvrdica

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Odakle im ovolika fascinacija kurcem

daj boze samo da ne pozive posle sledecih izbora, namerili su se i park "usce" da "sredjuju"

pa to samo tako izgleda dok ih ne naklepaju sedamosam na jedno mesto, onda ce se teze sagledavati sushtina :lolol:

dada reche mi dete, a na ushcu trzni centar sa filharmonijom. ko kod dragog svetislava, od napred vulkanizer, pozadi javna kuca :ph34r:

Edited by gospa buba

Ne znam dal je pravo mesto za pitanje, sta se desava sa novim Stampinim crnim kioscima? Mnogi zatvoreni po gradu u vreme kad treba da rade.

Mislim da nije to, pozatvarani su bas ti novi unificirani. Stavili ih pre mesec dva, sad ne rade.

Može da bude i da ipak nisu sve po standardu.

A i ko zna ta ŠTAMPA je opasna mašina za pranje para. Moja žena je nešto sa njima sarađivala, sečem se da su svaki čas morale nove fakture da se pišu jer su menjali ime i sedište i ovo i ono...

....shit has hit the fan...

Ladno prodaju kucu porodice Bajloni

http://mentorrent.rs/listings/kneza-milosa-780sqm-house-for-sale/

cijena prava sitnica - 2 miliona evra

Osim sto je rasciscavaju nesto i rade. Ovde se vidi nov plafon

Kneza-Milo%C5%A1a-780sqm-house-for-sale-

Prodaje Gvineja il im je oduzeta?

edit: katastar kaze ambasada Gvineje

Edited by katamaran

Teško da može da im se oduzme

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Nek bar uspeju da je prodaju. Tuga je gledati onako ruiniranu.

Mislim da je problem bio u stanju u Gvineji. Neki haos je tamo bio.

Objanjavao je to

brkic3.jpg

Edited by ficfiric

Šta se dešava sa severnokorejskom ambasadom u Kneza Miloša? Jel' to i dalje zamandaljeno? Koliko ima takvih bivših ambasada u gradu? Ko sada koristi bivšu švedsku ambasadu? 

Severnokorejska ambasada je na uglu maglajske i milutina ivkovića