January 25, 20178 yr i gradonacelnik debil rekao da ce kneza milosa imati po 3 trake i da ce biti namenjena pesacima ... Edited January 25, 20178 yr by Tvrdica
January 25, 20178 yr daj boze samo da ne pozive posle sledecih izbora, namerili su se i park "usce" da "sredjuju"
January 25, 20178 yr Odakle im ovolika fascinacija kurcempa to samo tako izgleda dok ih ne naklepaju sedamosam na jedno mesto, onda ce se teze sagledavati sushtina dada reche mi dete, a na ushcu trzni centar sa filharmonijom. ko kod dragog svetislava, od napred vulkanizer, pozadi javna kuca Edited January 25, 20178 yr by gospa buba
January 30, 20178 yr Ne znam dal je pravo mesto za pitanje, sta se desava sa novim Stampinim crnim kioscima? Mnogi zatvoreni po gradu u vreme kad treba da rade.
January 30, 20178 yr Ne znam dal je pravo mesto za pitanje, sta se desava sa novim Stampinim crnim kioscima? Mnogi zatvoreni po gradu u vreme kad treba da rade. slabo pazarim, al možda ovo: http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:593195-Za-novi-kiosk-i-do-10000-evra
January 30, 20178 yr Mislim da nije to, pozatvarani su bas ti novi unificirani. Stavili ih pre mesec dva, sad ne rade.
January 30, 20178 yr Može da bude i da ipak nisu sve po standardu. A i ko zna ta ŠTAMPA je opasna mašina za pranje para. Moja žena je nešto sa njima sarađivala, sečem se da su svaki čas morale nove fakture da se pišu jer su menjali ime i sedište i ovo i ono... ....shit has hit the fan...
February 4, 20178 yr Ladno prodaju kucu porodice Bajloni http://mentorrent.rs/listings/kneza-milosa-780sqm-house-for-sale/ cijena prava sitnica - 2 miliona evra Osim sto je rasciscavaju nesto i rade. Ovde se vidi nov plafon Prodaje Gvineja il im je oduzeta? edit: katastar kaze ambasada Gvineje Edited February 4, 20178 yr by katamaran
February 4, 20178 yr Mislim da je problem bio u stanju u Gvineji. Neki haos je tamo bio. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
February 5, 20178 yr Odakle im ovolika fascinacija kurcem Objanjavao je to Edited February 5, 20178 yr by ficfiric
February 6, 20178 yr Šta se dešava sa severnokorejskom ambasadom u Kneza Miloša? Jel' to i dalje zamandaljeno? Koliko ima takvih bivših ambasada u gradu? Ko sada koristi bivšu švedsku ambasadu?
February 6, 20178 yr Severnokorejska ambasada je na uglu maglajske i milutina ivkovića Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока