Jump to content

Beograd

Featured Replies

koja je fora sa monitorom iznad wc šolje i bidea? 

mozda je paranoja od provalnika motiv pa se i u kupatilu motri na snimke sigurnosnih kamera :D

a ogavan je enterijer, ogavan

Edited by Pontijak

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

ček pa jel vi ljudi ovako sedite na šolji pa da je mesto monitora logično?

ček pa jel vi ljudi ovako sedite na šolji pa da je mesto monitora logično?

attachicon.gifreverse-toilet-sitting.jpg

Gotovo svaki muškarac dođe u godine kada je mokrenje težak i dug proces.

TV pomaže da se prekrati vreme.

Edited by Аврам Гојић

mozda je paranoja od provalnika motiv pa se i u kupatilu motri na snimke sigurnosnih kamera :D

ne nego da gledaš tiker s berze dok se briješ :fantom:

ne nego da gledaš tiker s berze dok se briješ :fantom:

narocito vlasnici prate izvestaje sa berze :lolol:

Gotovo svaki muškarac dođe u godine kada je mokrenje težak i dug proces.

TV pomaže da se prekrati vreme.

Sve je to jasno i stoji, ali zamisli sebe kako sediš i radiš radnju, sa glavom rotiranom 180 stepeni i pogledom nagore kako se napinješ. To plače za pucanjem neke aneurizme u glavi.

Sve je to jasno i stoji, ali zamisli sebe kako sediš i radiš radnju, sa glavom rotiranom 180 stepeni i pogledom nagore kako se napinješ. To plače za pucanjem neke aneurizme u glavi.

hmmm, mozda je to kupatilo za rodbinu koja je dosla u goste na nekoliko dana?

koja je fora sa monitorom iznad wc šolje i bidea? 

gde li je kamera? u WC šolji, bideu?

Gde ima škola klizanja za decu? Po mogućstvu besplatna :P Ima na Olimpu, ali od 8 ujutru. Ne mogu da nađem da li ima na Adi, sve mi izlaze članci od prošlih godina.

Hvala Hamlete, Dif sam potpuno smetnuo sa uma.

dok premijer otvara neupotrebljivi prokop, gradjani bazela donacijom velikodusno pomazu beogradjanima. stizu novi stari tramvaji.

Die-BVB-wird-gefahren-von-Basel-nach-Bel

bereit-fu-r-transport_article_text.png

aaaa bazelski tramvajiiiiii :wub: :wub: :wub:

dusa me boli, uvek ih posalju ciste i reparirane, milina je uci u njih na pocetku njihove bg eksploatacije a kako ih domaca stoka™ opogani pa to je cudo, za dziberluk i varvarizam u swiss tramvajima propisivao bih tretman sredstvima nanosenja gadnog bola pociniocima

aaaa bazelski tramvajiiiiii :wub: :wub: :wub:

dusa me boli, uvek ih posalju ciste i reparirane, milina je uci u njih na pocetku njihove bg eksploatacije a kako ih domaca stoka™ opogani pa to je cudo, za dziberluk i varvarizam u swiss tramvajima propisivao bih tretman sredstvima nanosenja gadnog bola pociniocima

pa oni odlichno izgledaju koliko su stari i koliko ih ne odrzavaju, to je praktichno neunishtivo :ph34r:

mada chujem jutros izvesna gundjanja shalju nam tramvaje stare pola veka :isuse:

ti tramvaji su spoj elegancije i funkcionalnosti, a ti sto gundjaju neka idu peske ako im smeta.