Pontijak Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Jos jednom da primetim da gradskoj vlasti na pamet ne pada da pere ulice. Tamo gde je jos vlazno se gaca po blatu, a tamo gde se osusilo imamo skorelo blato. da, to je meni neverovatno, od kada znam za sebe zimi su uvek prane ulice i trotoari kada je temperatura nekoliko dana bila iznad nule, u doba socijalizma se to radilo, cak i u komunalnom raspadu 90ih se to radilo, makar u tom tzv. centru koji je sirok pojam i sada maltene dopire do crvenog krsta. prale su se glavne novobeogradske ulice isto
gospa buba Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 da, to je meni neverovatno, od kada znam za sebe zimi su uvek prane ulice i trotoari kada je temperatura nekoliko dana bila iznad nule, u doba socijalizma se to radilo, cak i u komunalnom raspadu 90ih se to radilo, makar u tom tzv. centru koji je sirok pojam i sada maltene dopire do crvenog krsta. prale su se glavne novobeogradske ulice isto ja se secam samo demonstrativnog pranja zemuna sa okretanjem na stanici pre hotela ^_^ u pravu ste, shtrokavo je junachki. valjda ce da padne neki sneg, da ne gledamo -_-
Pontijak Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 ja se secam samo demonstrativnog pranja zemuna sa okretanjem na stanici pre hotela ^_^ u pravu ste, shtrokavo je junachki. valjda ce da padne neki sneg, da ne gledamo -_- u zemun sam retko, gotovo nikad, zalazio pre nekoliko decenija a i kasnije, jednostavno nisam znao ljude koji zive u zemunu pa sam od celog tog grada znao samo glavnu ulicu i ulice koje vode ka zemunskom keju tako da ne znam kako je islo sa pranjem ulica tamo
garcia Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 (edited) @buba: ... ruzmarin i šaš. Edited January 30, 2016 by garcia
gospa buba Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 u zemun sam retko, gotovo nikad, zalazio pre nekoliko decenija a i kasnije, jednostavno nisam znao ljude koji zive u zemunu pa sam od celog tog grada znao samo glavnu ulicu i ulice koje vode ka zemunskom keju tako da ne znam kako je islo sa pranjem ulica tamo tachno kao satic. sa okretanjem na raskrsnici goce delcheva i n tesle i povratkom u svoje selo
Pontijak Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 tachno kao satic. sa okretanjem na raskrsnici goce delcheva i n tesle i povratkom u svoje selo eeee dobra stara vremena
Đipalo Junuz Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Čisto je i sad sve, samo se ne vidi od prljavštine. Videćete kako je čisto kad se skloni prljavština -_-
Arkadija Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Ostaci soli po ulicama i naročito javnim stepenicama su posebna priča. Idem peške na posao i na tom putu imam stepenice niz Deligradsku ka Steku i još u pravcu auto puta. Svaki stepenik je zasut sa minimum džakom soli koja se sada veselo presijava na suncu. To nikome ne pada na pamet da pokupi, valjda računaju da će pasti još neki sneg do kraja zime.
Barti66 Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Kod mene juče prošli vaterpolisti...auto mi je bio inače prljav,ali posle njih...svu prljavštinu,blato,so i ostala g.... nabacili na vozila koja su se našla parkirana na njihovoj putanji.Rezultat-prljava ulica i dalje ali i još prljavija vozila na parkingu.(nikada mi nije bilo jasan taj rad vaterpolista sa polivanjem koje ne rezultira navođenjem prljavštine do slivnika već samo sumanutim nasumičnim polivanjem na sve strane)
Kampokei Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 u pravu ste, shtrokavo je junachki. valjda ce da padne neki sneg, da ne gledamo -_- Ja bas ne volim kad je neki grad sterilno cist, ali ove zime sam se nekoliko puta shoknuo u Beogradu, i to na nekim random mestima (Karadjordjeva, onda Sajkaska ulica). Neke kese djubreta ispred zgrada, uopste to nije jasno otkud to tu, kao da je neko doneo i namerno ostavio. Nikakav nedostatak para u budzetu ne moze da opravda takav svinjac.
Hella Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 čija ovo zadužbina gledam neke gajbe po kulovgradu a ova mi se čini pristojnom http://www.kupujemprodajem.com/Kuca-Dedinje-Djordja-Radojlovica-400m2-29860038-oglas.htm?filter_id=22300
Аврам Гојић Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) au kakva kuhinja samo da se potrebi ova dosadna secesija i bila bi super kucica Edited February 1, 2016 by Аврам Гојић
garcia Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 čija ovo zadužbina gledam neke gajbe po kulovgradu a ova mi se čini pristojnom http://www.kupujemprodajem.com/Kuca-Dedinje-Djordja-Radojlovica-400m2-29860038-oglas.htm?filter_id=22300 probaj da se cenkaš. možda spuste koju stotinu hiljada.
Desmond Bojčinski Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 koja je fora sa monitorom iznad wc šolje i bidea?
Recommended Posts