Đipalo Junuz Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Sad će omladina SNS da se organizuje i da izađe da lopata sneg, kojeg ima više nego ikad u novijoj istoriji. Da pokažu jako se radi u interesu građana Srbije, uključujući i one koji kritikuju iz zoplih fotelja -_-
Tpojka Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Ovi 'ladno odgovorili da je (moj) screenshot njihovog obrisanog tvita lažiran. Pa sram vas bilo. http://www.vice.com/rs/read/srpski-dosije-iks-i-misterija-tvita-grada-beograda-istina-je-tamo-negde TT Samo izrazavaju hvalu za sve sto radis za poboljsanje saobracajne situacije.
Đipalo Junuz Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Kako ćeš dokazati da tvoj screenshot nije lažiran? Na poligrafu, u sred predizborne kampanje?
Tale Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Exif. A i Twitter sarađuje: postoji baza i obrisanih tvitova. Ja imam i link. TT
Đipalo Junuz Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Ali kako ćeš tviter da dovedeš na poligraf? (Sorry, zajebavam se od muke, hladno je kad On kaže da je hladno a armija botova to horski retvituje... I sve slično tome. Džaba ti dokazi kad su oni rekli da nisi u pravu) Edit: linkuj ovo na pitanja za pravnika, tamo sigurno znaju šta i kako Edited January 17, 2016 by Đipalo Junuz
Takeshi Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Beograd dobija vijugavi, pešački most od Save do Kalemegdana nista od fudzimotovog vrtloga. :(
Takeshi Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 ima li negde render da se vidi? ima politika: Gradnja pešačkog mosta od Save do Kalemegdana počinje u junu ne svidja mi se.
pbg12345 Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Jel vucic narodu (nasem dakako) okazao maketu novog mosta?
akibono Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 (edited) Potpuno će nas razmaziti svojim projektima i uspešnostima... zbudžiše nekako Vuka Karadžića sa debelim prekoračenjem, a usput su radili i deo u cara Lazara oko 'Pevca', i naravno Mali Vesići obećavali da će biti skoro pa sve u isto vreme - i sad evo, biće i to parče gotovo ali taman negde pred izbore u aprilu... Ulica cara Lazara, od Vuka Karadžića do Ulice Nikole Spasića, biće zatvorena za saobraćaj do 31. marta, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj. A ovaj 'most' iznad pruge i ulice je neozbiljan i nepraktičan... ne vidim širinu, ali mi je smešno uzan - ajd što je 'pešački' pa možda neće biti dozvoljeno biciklistima, ali deluje i da će biti ozbiljan problem da se mimoilaze i manje grupe, invalidi, školske grupe, a o onim grupama sa kruzera da ne pričam. Pored svih njih tu su i redovni šetači, pozeri, turbo-baje uz kafića, itd. Ovo je moralo bar duplo šire, kao ida ima normalnih stepenica tamo sa strane gde im je onaj 'ćorav' završetak, kontra ove toboganske izvijenosti... Edited January 21, 2016 by akibono
Takeshi Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 (edited) ma most je najobicniji samo su zelepili mrdjanovu skulpturu ispred. bezveze. Edited January 21, 2016 by Takeshi
đorđe geprat Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 U kuloarima gradske vlasti se, doduše prilično stidljivo, navijalo da se u delo sprovede idejno rešenje Branislava Redžića, koji je sa Fudžimotom podelio prvu nagradu (obojici je pripalo po 25.000 evra), ali i to je otpalo. Izbor je krajem maja prošle godine, na Desetoj beogradskoj nedelji arhitekture, pao na Bajića i Dikona, kojima je u arhitektonskom oblikovanju mosta pomogao i akademik Branislav Mitrović. On kaže da je vetar u jedra ovom projektu dao Milutin Folić, njegov nekadašnji student. još jedna maketa.
Recommended Posts