Jump to content

Beograd

Featured Replies

Ne zna sve, Toni. :)

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

ja sam mislio to su svi :)

ja sam mislio to su svi :)

Ma, učinilo ti se. :) 

23.01.2015

Saobraćaj na kružnom toku Autokomanda od sutra će biti zatvoren zbog rekonstrukcije Ulice vojvode Stepe.

Kako je saopštio "Beokom servis", saobraćaj će biti moguć samo duž Bulevara oslobođenja u oba smera i neće biti moguća bilo kakva uključenja niti isključenja u zoni kružnog toka, to jest raskrsnice Autokomanda.

Edited by Mercuzzio

Pitam popodne vozača 18tice kako sad ide, kaže prema gradu normalno (dakle 39 i 18 se uključuju iz Triše Kaclerovića kao i obično), a iz grada i sa auto puta se izlazi u Ljubičku, posle pijace...

Skupština grada je donela odluku koju će ubuduće morati da poštuju ugostitelji koji imaju bašte, bilo da su letnje ili zimske, ali do kraja ove godine sve može da ostane po starom, rekao je gradski arhitekta i glavni urbanista Beograda Milutin Folić.

Ovom odlukom suncobrani će od naredne godine moći da budu isključivo u beloj, crnoj i bež boji, kao i u nijansama između tih tonova, a zimske bašte više neće moći da budu objekti na otvorenom.

grad prekriven prljavstinom, djubre i blato na sve strane i beograd herojski hrli u stanje jedne ogromne favele a ovi smisljaju boje za suncobrane, ovo je vec nadrealno, jedva cekam leto da sednem ispod crnog suncobrana :lolol:

jedva cekam leto da sednem ispod crnog suncobrana :lolol:

pa javi milutinu.

shminkanje lesha n+1 deo -_-

pa javi milutinu.

shminkanje lesha n+1 deo -_-

mene kopkaju ove nijanse izmedju crne, bele i bez boje :lolol: 

pravicemo mi djilasa od blata, ali iskljucivo u boji koja je propisana, kada mora suncobran u propisanoj boji morace i skulpture od blata

grad prekriven prljavstinom, djubre i blato na sve strane i beograd herojski hrli u stanje jedne ogromne favele a ovi smisljaju boje za suncobrane, ovo je vec nadrealno, jedva cekam leto da sednem ispod crnog suncobrana :lolol:

:frust: :frust: :frust:

Reci mi da je ovo neki njuz.net?

to je sad veliko pitanje ^_^

Jesu li to opet reciklerske ekipice očerupale most preko Ade? Sinoć mi je iz busa izgledao sablasno mračan, nisam bio u prilici da pogledam sa strane. 

policija je sigurno bila zauzeta -_-

:frust: :frust: :frust:

Reci mi da je ovo neki njuz.net?

pa mi ionako ulazimo u njuznetovsku realnost prema kojoj ce njuz.net biti susta ozbiljnost i smisao

Jesu li to opet reciklerske ekipice očerupale most preko Ade? Sinoć mi je iz busa izgledao sablasno mračan, nisam bio u prilici da pogledam sa strane. 

kada vec ne mogu da sruse djitlerov™ most jer ga nisu oni smislili i svecano otvarali e pa mogu da ga zamrace da se ne vidi :fantom: