katamaran Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) Gde je na kraju tacno most Zemun-Borca? Napravili produzetak ove ulice ili je ipak nesto gore? http://binged.it/14I1Go7 Po ovome mi se cini da je ovde http://binged.it/1y2mjc4 edit: planplus ga je ucrtao. Ipak je u produzetku one prve ulice(m22) edit 2: ipak je jos blize Saobracajnoj skoli a ovamo su probili skroz novu ulicu. Edited January 11, 2015 by katamaran
nera Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 (edited) čemu ona lakat krivina gore desno?Mislim da se tu ukljucuje na zrenjaninski put, iza ulaza u Borcu ali mozda neko zna preciznije. Edit: ako je pitanje zasto bas tako, moja pretpostavka bi bila da konfiguracija nije dozvolila drugacije resenje posto put ide kroz njive, ne znam kako su resavali to zemljiste sa vlasnicima pa je moguce da nisu mogli da "uzmu" drugaciju rutu. Edited January 13, 2015 by nera
Skyhighatrist Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Jok, petlja sa Zrenjanincem je ranije, ova krivina vodi pored Ovče pa na Pančevac, malo obilazi građevinske zone...
nera Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Hvala :) previdela sam zrenjaninac na gornjoj slici.
I*m with the pilots Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Poziv Beograđanima da prijave udarne rupe Koordinator Zimske službe Darko Glavaš poziva građane da prijave udarne rupe kako bi ekipe JKP „Beograd-put” iskoristile period lepog vremena i zakrpile rupe na kolovozima nastale tokom zime. – Osim dežurnih, ostali deo ekipe Zimske službe ovog preduzeća biće preusmeren na krpljenje udarnih rupa. Udarne rupe na kolovozu, koje su posledica ledenog perioda sa izuzetno niskim temperaturama, snežnim padavinama i poledicom, prave probleme vozačima i ostalim učesnicima u saobraćaju – rekao je Glavaš. Udarne rupe sugrađani mogu prijaviti na telefone „Beokom servisa” 0800-11-0011, za pozive iz fiksne telefonije Telekoma i 011/ 3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere. U „Beokomu” prijave građana primaće od 7 do 22 časa.
MancMellow Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) procitao sam "udarne grupe" znajuci koga imamo na vlasti, reko - sta je sad pa ovo... Edited January 16, 2015 by MancMellow
shamotnapec Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) Jok, petlja sa Zrenjanincem je ranije, ova krivina vodi pored Ovče pa na Pančevac, malo obilazi građevinske zone... Pravo treba da nastavi ka Pančevu jednog dana. http://www.beoland.com/images/gup/izmene_gp2021/izmene_saobracaj.jpg Edited January 16, 2015 by shamotnapec
Geo Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) Ovaj most sto je ostao da se uradi, nisu mogli sirem delu Dunava da postave, kostace minimum kao ova dva zadnja zajedno ... Edited January 16, 2015 by Geo
salerokada Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 @shamotnapec: To će biti neka obilaznica oko Pančeva? Ili onaj auto-put što ga zagovaraju od Rumunije (Bg, Vršac, Temišvar)? @Geo: koji most? Onaj što je trebalo da ide preko Vinče? Ne vidim da je Dunav tu nešto posebno širok.
Geo Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) Ma ovaj sa plana, posle Pancevca ... Mislio sam na mostove u samom gradu sto su planirani a nisu zavrseni ... Edited January 16, 2015 by Geo
salerokada Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) Aha, njega sam potpuno zanemario. Mislio sam da su odustali od tog mosta još pre 10 godina i da su ga premestili u Vinču. Edited January 16, 2015 by salerokada
Tihajeza Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 kakvu priču čujem juče od roditelja: radni dan, pre podne. napolju se čuje serija lomljave i treskova. oni izlaze napolje i vide: neko je kupio stan sa starudijom od nameštaja i neće da plati radnike da ga iznesu, nego ga izbacuju sa trećeg sprata U KOMADU!!!! znači stolice, stolove, trokrilni orman! a tamo neko skuplja krhotine i unosi u kamion. zgrada je velika, ima 9 ulaza i 7 spratova, i staza ispred je glavni trotoar. nisu stavili nikakvu traku, samo pogledaju da li neko nailazi i ako nema nikog - pljas orman dole, u paramparčad. pozovu komunalnu, koja je došla 7 sati kasnije, već je pao mrak i konstatovala da na licu mesta nema ničega (ovi odavno završili skupljanje i odneli). i ovo je lično - dirljiva mi je ta vera u institucije. poslednja stvar koja bi mi pala na pamet je komunalna fakin policija.
archi Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 U jebote, kakava priča. Jedini način da se to ne gleda je selidba. Sutra. Nova gajba na obroncima San Franciska, Sijetla, Nju Orleansa, Njujorka, Lodnona, Edinburga, Rima, Venecije, Berlina, Verone, Ljubljane, Rijeke, Pule, Liverpula, Mančestera, Glazgova, Dablina, Malmea, Kopenhagena...
Recommended Posts