gospa buba Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 I ispred starog merkatora su tradicionalno postavljene tezgey samo ovaj put su postavili ogromne mlakate sa logom opštine, da se be vide kada se prolazi ulicom to je bilo i proshli put. bash sam se divila kako su se dobro setili. mislim, pijaca otpozadi i nema mnogo smisla za gledanje ^_^
darling Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 koji mozgovi su postavili ovu jelku u Knezu. Em su je podigli na postoje od 2 metra i tako potpuno obesmislili bilo kakvo slikanje turista ispred. k. nisi u pravu. kad god prodjem, neko se slika. a ja pomislim u sebi da koji ce ti slika s sirotinjski ukrasenom reklamnom jelkom aviokompanije u zivotu. kiosci s pljeskavicama i kobasicama mi smrde. ali nam i za gore sudbine, pa trpim. nisam obratila paznju na dal su toitoievi i dalje tradicionalno poredjani ispred kulturnog centra beograda.
akibono Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 (edited) Fala bogu da su počeli da zavode red u gradu, udarili su pravo u najgrđu mafiju što postoji Ne rušite spomenik Peri KraljuNa pomolu bruka i sramota u Beogradu. Komunalna inspekcija dostavila rešenje opštini Vračar u kojem se nalaže da u roku od osam dana sa javne zelene površine ukloni spomen-obeležje velikom glumcu. Edited December 25, 2014 by akibono
pt 2.0 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Uštinuli danas čim je otoplilo... uštinuli i danas čim je zabelelo. idem napolje da se ugrejem. kad smo kod napolje, vredi li da se čeka bus 73 nedeljom uveče (kod Opštine)? ili je bolje peške u blokove...
gospa buba Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 uštinuli i danas čim je zabelelo. idem napolje da se ugrejem. kad smo kod napolje, vredi li da se čeka bus 73 nedeljom uveče (kod Opštine)? ili je bolje peške u blokove... pa chekaj ukrshteno shta naidje kod crkve, pa ce biti mozda malo vishe toga... pa posle, ono, luduj menjaj :)
halloween Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 http://www.busevi.com/red-voznje/details/115-linija-73-novi-beograd-blok-45-batajnica-eleznika-stanica
Frank Pembleton Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Trifke legenda...Ne mrzi ga nista...
salerokada Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Budžet Grada SAMO #NoviBeograd #Vozdovac dobijaju 55%poreza od nasledja i poklona. Ima li neko duhovito objasnjenje?
đorđe geprat Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 (edited) jutros sam slušao čoveka iz verbićevog ministarstva. pričao je o novom/starom pravilniku o određivanju cene vrtića. lokalne uprave određuju ekonomsku cenu, roditelji plaćaju 20% od nje. pomenuta je suma od do 6000 RSD kao vršna a moguća participacija roditelja. jel' moguće da smeštaj i ishrana dece u grupnom boravku može da dobaci do 30000? meni se čini mnogo. Edited January 3, 2015 by djordje geprat
Hamlet Strašni Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Od te cene bi trebalo da se plate i grejanje i održavanje objekta i hrena i plate vaspitača i čišćenje i flomasteri i papir. Meni to deluje razumno. MIslim da su cene u privatnim vrtićima veće...
đorđe geprat Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 naravno da jesu većekad nisu subvencionisane. (ili jesu?) ja nemam pojma o redu veličina. koliko dođe čuvanje u privatnim vrtićima?
Recommended Posts