Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

I ispred starog merkatora su tradicionalno postavljene tezgey samo ovaj put su postavili ogromne mlakate sa logom opštine, da se be vide kada se prolazi ulicom

to je bilo i proshli put. bash sam se divila kako su se dobro setili. mislim, pijaca otpozadi i nema mnogo smisla za gledanje ^_^

Posted

koji mozgovi su postavili ovu jelku u Knezu. Em su je podigli na postoje od 2 metra i tako potpuno obesmislili bilo kakvo slikanje turista ispred. k.

nisi u pravu. kad god prodjem, neko se slika. a ja pomislim u sebi da koji ce ti slika s sirotinjski ukrasenom reklamnom jelkom aviokompanije u zivotu. 

kiosci s pljeskavicama i kobasicama mi smrde. ali nam i za gore sudbine, pa trpim. 

nisam obratila paznju na dal su toitoievi i dalje tradicionalno poredjani ispred kulturnog centra beograda. 

Posted (edited)

Fala bogu da su počeli da zavode red u gradu, udarili su pravo u najgrđu mafiju što postoji  :lolol:

Ne rušite spomenik Peri Kralju

Na pomolu bruka i sramota u Beogradu. Komunalna inspekcija dostavila rešenje opštini Vračar u kojem se nalaže da u roku od osam dana sa javne zelene površine ukloni spomen-obeležje velikom glumcu.

454190_petar-kralj-bista-03rasfoto-aleks

Edited by akibono
Posted

Uštinuli danas čim je otoplilo...

uštinuli i danas čim je zabelelo.

idem napolje da se ugrejem.

kad smo kod napolje, vredi li da se čeka bus 73 nedeljom uveče (kod Opštine)?

ili je bolje peške u blokove...

7e442f559cfd70a93e6bd7e79977ed1c.gif

Posted

uštinuli i danas čim je zabelelo.

idem napolje da se ugrejem.

kad smo kod napolje, vredi li da se čeka bus 73 nedeljom uveče (kod Opštine)?

ili je bolje peške u blokove...

7e442f559cfd70a93e6bd7e79977ed1c.gif

pa chekaj ukrshteno shta naidje kod crkve, pa ce biti mozda malo vishe toga... pa posle, ono, luduj menjaj :)

Posted

Trifke legenda...Ne mrzi ga nista...

Posted (edited)

jutros sam slušao čoveka iz verbićevog ministarstva. pričao je o novom/starom pravilniku o određivanju cene vrtića. 

lokalne uprave određuju ekonomsku cenu, roditelji plaćaju 20% od nje. pomenuta je suma od do 6000 RSD kao vršna a moguća participacija roditelja. jel' moguće da smeštaj i ishrana dece u grupnom boravku može da dobaci do 30000? meni se čini mnogo.

Edited by djordje geprat
Posted

Od te cene bi trebalo da se plate i grejanje i održavanje objekta i hrena i plate vaspitača i čišćenje i flomasteri i papir. Meni to deluje razumno. MIslim da su cene u privatnim vrtićima veće...

Posted

naravno da jesu većekad nisu subvencionisane. (ili jesu?) ja nemam pojma o redu veličina. koliko dođe čuvanje u privatnim vrtićima?