Pontijak Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 (edited) E onu kuću, legat Petra Laburde, što su promovisali na Dnevniku sa sve Malim koji se slika kao neki uspeh je isto ostalo od Đilasa. a sto to pricas ovde, idi u burundi pa kazi to onim hajkacima koji su vodili krstaski rat protiv djitlera i drvoseka (moram da priznam da mi malo prija shto se tezishte interesovanja izmeshta iz novog beograda, ipak su to seljachine, znaju shta im najvishe smeta ) i ja priznajem, i ja priznajem isto Edited December 24, 2014 by Pontijak
gospa buba Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Pa brat ovog našeg što je pis'o pismo, i to od ujaka razumem. onaj isti koji rodjenoj strini nije pisao godinama, samo zato shto zivi na lenjinovom bulevaru, a da zivi u ruzveltovoj, pisao bi svaki dan -_-
Singer Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 a sto to pricas ovde, idi u burundi pa kazi to onim hajkacima koji su vodili krstaski rat protiv djitlera i drvoseka 1. Đilas nije bio cvećka, daleko od toga al je bio graditelj. Ovaj korov je zavrnuo sve ventile (čak ni zaposleni ne dobijaju ič za decu i novogodišnje paketiće) a vrlo lepo ume da se okiti tuđim zlodelima. 2. Prijavio sam te zbog teranja sa foruma
Pontijak Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 1. Đilas nije bio cvećka, daleko od toga al je bio graditelj. Ovaj korov je zavrnuo sve ventile (čak ni zaposleni ne dobijaju ič za decu i novogodišnje paketiće) a vrlo lepo ume da se okiti tuđim zlodelima. 2. Prijavio sam te zbog teranja sa foruma 1. +1 2.
Kampokei Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Ja se ponadao ruse Staklenac as we speak. A ovu najavu macku o rep, bilo je najava onoliko.
Pontijak Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 znaci privremenost staklenca ce jos trajati
Delija67 Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Valjda ce na mestu staklenca da dizu muzej Zorana Djindjica ili tako nesto
Lezilebovich Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 koji mozgovi su postavili ovu jelku u Knezu. Em su je podigli na postoje od 2 metra i tako potpuno obesmislili bilo kakvo slikanje turista ispred. a onda su, da bi sve to izgledalo još ružnije, stavili onu najgrđu metalnu ogradu okolo, tako da turista koji se slika ima priliku da se hvali da je bio u nekom zatvoru. a te ograde su postavljali i oko drvenih kućica da slučajno ne bi izgledalo lepo. i na kraju, obične pijačne tezge u sred kneza daju dodatni šmek.
kud u maglu Simoviću Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Valjda ce na mestu staklenca da dizu muzej Zorana Djindjica ili tako nesto a šta će biti sa zorom
Takeshi Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 i na kraju, obične pijačne tezge u sred kneza daju dodatni šmek. ima tezga sa nekim melemima za problematicnu kozu. ^_^
Arkadija Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 koji mozgovi su postavili ovu jelku u Knezu. Em su je podigli na postoje od 2 metra i tako potpuno obesmislili bilo kakvo slikanje turista ispred. a onda su, da bi sve to izgledalo još ružnije, stavili onu najgrđu metalnu ogradu okolo, tako da turista koji se slika ima priliku da se hvali da je bio u nekom zatvoru. a te ograde su postavljali i oko drvenih kućica da slučajno ne bi izgledalo lepo. i na kraju, obične pijačne tezge u sred kneza daju dodatni šmek. Tezge u sred Knez Mihajlove su postavljene kao znak sećanja na premijerove mlade godine provedene u opštini Zemun, kada su se kiosci na toj opštini postavljali na razmaku od 5 metara.
akibono Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Tezge u sred Knez Mihajlove su postavljene kao znak sećanja na premijerove mlade godine provedene u opštini Zemun, kada su se kiosci na toj opštini postavljali na razmaku od 5 metara. znači nešto kao memorijalni centar za života?
renne Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 I ispred starog merkatora su tradicionalno postavljene tezgey samo ovaj put su postavili ogromne mlakate sa logom opštine, da se be vide kada se prolazi ulicom
đorđe geprat Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 (edited) http://mondo.rs/a756310/Info/Drustvo/Ruse-Staklenac-u-Beogradu-pripremaju-metro.html doduše sve je u pripremi za metro <_< verovatno će da bude sklonjena i ona mala tabla sa tekstom "plato zorana đinđića" Edited December 24, 2014 by djordje geprat
foto Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 koliko je uocljiva i koliko je truda ulozeno da to ime zazivi mozda je i bolje da je tiho sklone. da se ne brukamo
Recommended Posts