Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

E onu kuću™, legat Petra Laburde, što su promovisali na Dnevniku sa sve Malim koji se slika kao neki uspeh je isto ostalo od Đilasa. :fantom:

a sto to pricas ovde, idi u burundi pa kazi to onim hajkacima koji su vodili krstaski rat protiv djitlera™ i drvoseka™ :fantom:

(moram da priznam da mi malo prija shto se tezishte interesovanja izmeshta iz novog beograda, ipak su to seljachine, znaju shta im najvishe smeta dry.png)

i ja priznajem, i ja priznajem isto :lolol:

Edited by Pontijak
Posted

Pa brat ovog našeg što je pis'o pismo, i to od ujaka

razumem. onaj isti koji rodjenoj strini nije pisao godinama, samo zato shto zivi na lenjinovom bulevaru, a da zivi u ruzveltovoj, pisao bi svaki dan -_-

Posted

a sto to pricas ovde, idi u burundi pa kazi to onim hajkacima koji su vodili krstaski rat protiv djitlera™ i drvoseka™ :fantom:

1. Đilas nije bio cvećka™, daleko od toga al je bio graditelj™. Ovaj korov™ je zavrnuo sve ventile (čak ni zaposleni ne dobijaju ič za decu i novogodišnje paketiće) a vrlo lepo ume da se okiti tuđim zlodelima™.

2. Prijavio sam te zbog teranja sa foruma

:sleep:

Posted

1. Đilas nije bio cvećka™, daleko od toga al je bio graditelj™. Ovaj korov™ je zavrnuo sve ventile (čak ni zaposleni ne dobijaju ič za decu i novogodišnje paketiće) a vrlo lepo ume da se okiti tuđim zlodelima™.

2. Prijavio sam te zbog teranja sa foruma

:sleep:

1. +1

2. :cry:

Posted

Ja se ponadao ruse Staklenac as we speak. A ovu najavu macku o rep, bilo je najava onoliko.

Posted

znaci privremenost staklenca ce jos trajati :lolol:

Posted

Valjda ce na mestu staklenca da dizu muzej Zorana Djindjica ili tako nesto :fantom:

Posted

koji mozgovi su postavili ovu jelku u Knezu. Em su je podigli na postoje od 2 metra i tako potpuno obesmislili bilo kakvo slikanje turista ispred. a onda su, da bi sve to izgledalo još ružnije, stavili onu najgrđu metalnu ogradu okolo, tako da turista koji se slika ima priliku da se hvali da je bio u nekom zatvoru.

a te ograde su postavljali i oko drvenih kućica da slučajno ne bi izgledalo lepo. i na kraju, obične pijačne tezge u sred kneza daju dodatni šmek.

Posted

Valjda ce na mestu staklenca da dizu muzej Zorana Djindjica ili tako nesto :fantom:

a šta će biti sa zorom

:cry:

Posted

i na kraju, obične pijačne tezge u sred kneza daju dodatni šmek.

ima tezga sa nekim melemima za problematicnu kozu.  ^_^

Posted

koji mozgovi su postavili ovu jelku u Knezu. Em su je podigli na postoje od 2 metra i tako potpuno obesmislili bilo kakvo slikanje turista ispred. a onda su, da bi sve to izgledalo još ružnije, stavili onu najgrđu metalnu ogradu okolo, tako da turista koji se slika ima priliku da se hvali da je bio u nekom zatvoru.

a te ograde su postavljali i oko drvenih kućica da slučajno ne bi izgledalo lepo. i na kraju, obične pijačne tezge u sred kneza daju dodatni šmek.

Tezge u sred Knez Mihajlove su postavljene kao znak sećanja na premijerove mlade godine provedene u opštini Zemun, kada su se kiosci na toj opštini postavljali na razmaku od 5 metara.

Posted

Tezge u sred Knez Mihajlove su postavljene kao znak sećanja na premijerove mlade godine provedene u opštini Zemun, kada su se kiosci na toj opštini postavljali na razmaku od 5 metara.

znači nešto kao memorijalni centar za života?

Posted

I ispred starog merkatora su tradicionalno postavljene tezgey samo ovaj put su postavili ogromne mlakate sa logom opštine, da se be vide kada se prolazi ulicom

Posted

koliko je uocljiva i koliko je truda ulozeno da to ime zazivi mozda je i bolje da je tiho sklone. da se ne brukamo  :isuse: