pt 2.0 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 svaka čast na pismu +1 izvinjavam se zbog zaokreta ka trivijama, ali - kako vam radi grejanje? znam da nemamo zimu, al opet. meni je hladno ovde u narodnih heroja.
Frank Pembleton Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 +1 izvinjavam se zbog zaokreta ka trivijama, ali - kako vam radi grejanje? znam da nemamo zimu, al opet. meni je hladno ovde u narodnih heroja. Uštinuli danas čim je otoplilo...
Tale Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 (edited) +1 izvinjavam se zbog zaokreta ka trivijama, ali - kako vam radi grejanje? znam da nemamo zimu, al opet. meni je hladno ovde u narodnih heroja. Kad se samo setim: tamo u zgradi do Carine je zimi bilo nemoguće opstati u stanu ukoliko se zatvore prozori. ot: Na Vidikovcu poslovično loše, bar u mom stanu. Pogotovo kada krenu da "štede". Edited December 23, 2014 by Tale
Singer Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Kad se samo setim: tamo u zgradi do Carine je zimi bilo nemoguće opstati u stanu ukoliko se zatvore prozori. ot: Na Vidikovcu poslovično loše, bar u mom stanu. Pogotovo kada krenu da "štede". ja mislim da ako je to ona stara zgrada da ona ima svoju podstanicu i da cepa mazut... a možda i nema, kažem lepo ortaku da neću te albanke jer mi posle rekaveri tri dana... elem, Narodnih heroja je vrlo lepa ulica za prošetati kad ozeleni s proleća, pogotovu onaj deo od carine ka eks okretnici šesetpetice
Tale Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Mislim da nema, čini mi se da je vezana za Carinu. Slične "pogodnosti" su bile i za vreme restrikcija.
Frank Pembleton Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Svaka cast.... Obavezno da se ovekoveci i skidanje.Trebace za istoriju...
Singer Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 iznenađen sam da je samo predsednik naše opštine (NBG) odvaljivao sa fotkanjem i da je zakićen na sve strane...
akibono Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 tja, okačio ja to pismo na prošloj strani i još i pesmicu spevao BTW, inače su dva drugara SV opštinara pre neku nedelju pravili akciju zatrpavanja nelegalnog parkinga ispred tzv. 'Kluba Privrednika' u Šekspirovoj koji su ovi iskopali na sred parka, pa se pravili važni po fejsbucima i eto im sad.... ostadoše bez table
akibono Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 tu je i odgovor predsednice, očekivano elegantno.... "Čemu Komisija, čemu struka koja brine od dizajna do pravopisa, ako je ne pitamo za mišljenje, odobrenje", rekla je predsednica komisije, povodom otvorenog pisma predsednika opštine Savski venac Dušana Dinčića, u kome negoduje što je Grad naložio opštini Savski venac da ukloni spomen-ploču postavljenu u spomen na Miladina Zarića koji je u oktobru 1944. razminirao Savski most. Ona je predsedniku opštine preporučila da sagleda širu sliku, da, kako kaže, razume da postoji namera Komisije da koristi sve institucije koje su joj na raspolaganju - od Zavoda za zaštitu spomenika do umetničkih fakulteta, urbanista, arhitekata, sve do lektora i dizajnera... Mitrović Marić je pozvala Dinčić da dođe na sednicu Komisije. "Ili pišite, ali ne uzdajući se u onu narodnu da učinjenom poslu mane nema. Vrlo držimo do zadatka Komisije, ne kao birokrate, već kao odgovorni ljudi kojima je veoma važno da sve što čini naš grad i što ostaje za nama zauvek, bude urađeno sa najvećom pažnjom", navela je predsednica Komisije.
Frank Pembleton Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 To je taj kitnjasto-kicerski stil JMM...
SleeperSleep Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 sviranje onoj stvari. ne daju tablu zato sto, kao i svaki slican autokratski rezim, imaju potrebu da kontrolisu apsolutno svaki segment drustva. vec vidjeno u srbiji, znamo i kako se zavrsilo.
Topola Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 BTW, inače su dva drugara SV opštinara pre neku nedelju pravili akciju zatrpavanja nelegalnog parkinga ispred tzv. 'Kluba Privrednika' u Šekspirovoj koji su ovi iskopali na sred parka, pa se pravili važni po fejsbucima i eto im sad.... ostadoše bez table +2
I*m with the pilots Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Da li je ova moja ideja za skretanje levo iz Vojislava Ilica moguca, ili da trazim drugu rutu?
Recommended Posts