Pontijak Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 (edited) verujem da je puno srce eminentnim nikovima koji su ovde par godina vodili zestoku propagandnu borbu protiv tajfuna, drvoseka i djitlera te ce sada moci sa veseljem da docekaju novu godinu u gradu znajuci da taj zlikovac vise nije na celu grada DOČEK U BEOGRADU Na trgovima će pevati Haris Džinović, Vlado Georgiev, Emina Jahović, Mira Škorić... Edited December 19, 2014 by Pontijak
Takeshi Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 sponzor doceka er srbija, cvetni trg obnavlja delez, postolje za spomenik nikolaju donirala nepoznata firma... novi koncept, drustveno odgovorno reketiranje. cemu budzeti, tenderi i komisije, kad moze sve usmeno da se zavrsi.
Pontijak Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 drustveno odgovorno reketiranje cudi me da ovo nije dobilo i neku teorijsku razradu kod nasih vrsnih megatrend ekonomista koji su ionako preplavili sve drzavne institucije
hazard Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Čisto da primetim, uđosmo u onu zimsku fazu sivila i smrada u vazduhu od toplana...kada dođu i one zimske izmaglice, pa sve zajedno grad podseća na ambijent iz spotova Bijelog dugmeta iz 80ih. To pomislim svake godine, pa evo sad prvi put da ,,bacim na papir".
akibono Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Gde i kako troše pare koje im plaćamo nemam pojma, ali po njima ispada da Beograd nema ama baš nikavih prihoda... neće da plate ništa ozbiljno i bitno, al' za gluposti se nađe... BG nema za kredit za "Most na Adi"Beograd -- Skupština Beograda odlučili je da Grad naredne godine ne isplaćuje glavnicu kredita za izgradnju "Mosta na Adi", već da se otplata odloži za 21. januar 2016.http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=12&dd=19&nav_id=938193
Pontijak Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 (edited) Čisto da primetim, uđosmo u onu zimsku fazu sivila i smrada u vazduhu od toplana...kada dođu i one zimske izmaglice, pa sve zajedno grad podseća na ambijent iz spotova Bijelog dugmeta iz 80ih. To pomislim svake godine, pa evo sad prvi put da ,,bacim na papir". a jeste, ja to pomisliim svake godine vec decenijama ali mi bijelo dugme nikada nije palo na pamet, dovoljno je odvratan beograd zimi pa mi nije trebalo dodatno gadjenje sa bijelim dugmetom. zimi se ustvari vidi koliko beograd ume da bude ruzan grad, u prolece leto i jesen tu ruznocu sakriva gradska vegetacija ali zimi nema nacina da se ruznoca sakrije ili ne primeti @akibono mozda iznogudi koji cine sadasnju gradsku vlast misle da to ide ovako: ne pocne grad da otplacuje glavnicu duga i onda dodju privatni izvrsitelji i iseku most na delove i odnesu ga i tako nema tog mosta koji je iznogudima bio trn u ocima i guzici dok jos nisu postali kalifi umesto kalifa Edited December 20, 2014 by Pontijak
Takeshi Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Gde i kako troše pare koje im plaćamo nemam pojma, ali po njima ispada da Beograd nema ama baš nikavih prihoda... neće da plate ništa ozbiljno i bitno, al' za gluposti se nađe... malo sam glup, kako duznik moze da odredjue sta da plati?! jel' ovo znaci da su dug gurnuli pod tepih i da ce se zamajavati sledecim budzetom?
Ryan Franco Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 jedno tehničko pitanje: da li je moguće borčansko-zemunski most u nekoj perspektivi modifikovati kako bi mu se dodali železnički koloseci, bilo tramvajski, bilo vozni? zahvaljujem.
hazard Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Tramvaj bi evenutualno mogao da se provuce na konto jedne trake u svakom smeru, voz ili neki metro - ne
Singer Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 I evo kako izgleda kad nemaš pojma al te to ne sprečava da guraš svoje. http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/tvorac-plana-novog-beograda-otkriva-za-24-sata-nema-nikakve-logike-u-rasporedu-blokova/161297.phtml
akibono Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 nemoj da sklanjaš počasne table sa fasade njegove zgrade, nemoj da sklanjaš počasne table sa fasade njegove zgrade, nemoj da sklanjaš počasne table sa fasade njegove zgrade, uvredićeš društvo, naljutićeš ljude...
nera Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Ne bi me cudilo da bi oni da uklone postojecu tablu kako bi mogli ponovo da postave drugu, stariju i lepsu, nakicenu njihovim imenima i zaslugama.
teacher Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 "tabla je otvorena od premijera aleksandra vučića"
Recommended Posts