Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

verujem da je puno srce eminentnim nikovima koji su ovde par godina vodili zestoku propagandnu borbu protiv tajfuna™, drvoseka™ i djitlera™  te ce sada moci sa veseljem da docekaju novu godinu u gradu znajuci da taj zlikovac vise nije na celu grada :fantom:

DOČEK U BEOGRADU Na trgovima će pevati Haris Džinović, Vlado Georgiev, Emina Jahović, Mira Škorić...

Edited by Pontijak
Posted

sponzor doceka er srbija, cvetni trg obnavlja delez, postolje za spomenik nikolaju donirala nepoznata firma... novi koncept, drustveno odgovorno reketiranje. cemu budzeti, tenderi i komisije, kad moze sve usmeno da se zavrsi.

Posted

drustveno odgovorno reketiranje

cudi me da ovo nije dobilo i neku teorijsku razradu kod nasih vrsnih megatrend ekonomista koji su ionako preplavili sve drzavne institucije

Posted

Čisto da primetim, uđosmo u onu zimsku fazu sivila i smrada u vazduhu od toplana...kada dođu i one zimske izmaglice, pa sve zajedno grad podseća na ambijent iz spotova Bijelog dugmeta iz 80ih.

To pomislim svake godine, pa evo sad prvi put da ,,bacim na papir".

Posted

Gde i kako troše pare koje im plaćamo nemam pojma, ali po njima ispada da Beograd nema ama baš nikavih prihoda... neće da plate ništa ozbiljno i bitno, al' za gluposti se nađe...

BG nema za kredit za "Most na Adi"

Beograd -- Skupština Beograda odlučili je da Grad naredne godine ne isplaćuje glavnicu kredita za izgradnju "Mosta na Adi", već da se otplata odloži za 21. januar 2016.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=12&dd=19&nav_id=938193

Posted (edited)

Čisto da primetim, uđosmo u onu zimsku fazu sivila i smrada u vazduhu od toplana...kada dođu i one zimske izmaglice, pa sve zajedno grad podseća na ambijent iz spotova Bijelog dugmeta iz 80ih.

To pomislim svake godine, pa evo sad prvi put da ,,bacim na papir".

a jeste, ja to pomisliim svake godine vec decenijama ali mi bijelo dugme nikada nije palo na pamet, dovoljno je odvratan beograd zimi pa mi nije trebalo dodatno gadjenje sa bijelim dugmetom. zimi se ustvari vidi koliko beograd ume da bude ruzan grad, u prolece leto i jesen tu ruznocu sakriva gradska vegetacija ali zimi nema nacina da se ruznoca sakrije ili ne primeti

@akibono

mozda iznogudi koji cine sadasnju gradsku vlast misle da to ide ovako: ne pocne grad da otplacuje glavnicu duga i onda dodju privatni izvrsitelji i iseku most na delove i odnesu ga i tako nema tog mosta koji je iznogudima bio trn u ocima i guzici dok jos nisu postali kalifi umesto kalifa

Edited by Pontijak
Posted

Gde i kako troše pare koje im plaćamo nemam pojma, ali po njima ispada da Beograd nema ama baš nikavih prihoda... neće da plate ništa ozbiljno i bitno, al' za gluposti se nađe...

malo sam glup, kako duznik moze da odredjue sta da plati?!

jel' ovo znaci da su dug gurnuli pod tepih i da ce se zamajavati sledecim budzetom?

Posted

jedno tehničko pitanje: da li je moguće borčansko-zemunski most u nekoj perspektivi modifikovati kako bi mu se dodali železnički koloseci, bilo tramvajski, bilo vozni?

zahvaljujem. 

Posted

Tramvaj bi evenutualno mogao da se provuce na konto jedne trake u svakom smeru, voz ili neki metro - ne

Posted

nemoj da sklanjaš počasne table sa fasade njegove zgrade,

uvredićeš društvo, naljutićeš ljude...

10873380_875834829116167_162532245156627

Posted

Ne bi me cudilo da bi oni da uklone postojecu tablu kako bi mogli ponovo da postave drugu, stariju i lepsu, nakicenu njihovim imenima i zaslugama.

Posted

"tabla je otvorena od premijera aleksandra vučića"