Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

ne pržite se, krug dvojke centar. van kruga dvojke širi centar.

neće da može. Vračarski plato, Nebojšina, Bulevar JNA, to je centar grada po svakom mogućem određenju. uži centar je izmišljotina koja nema utemeljenje u strukturi grada.

Posted

Ali, za stroge administrativno birokratske potrebe, krug dvojke je centar, pa nek crknu dušmani

uključujući i odlazak u republički MUP? :fantom:

Posted

Može, taman da početak Lekinog brda bude granica, to je ionako pretežno rezidencijalni kraj.

Ne znam, mozda sam ja mator,  ali ne idu mi u istu recenicu i Lekino Brdo i centar. Sa Lekinog brda uhvatis 30-kec , pa ides do Slavije, pa sidjes, pa si u centru...

Posted

Ne znam, mozda sam ja mator,  ali ne idu mi u istu recenicu i Lekino Brdo i centar. Sa Lekinog brda uhvatis 30-kec , pa ides do Slavije, pa sidjes, pa si u centru...

Ja Slaviju nikad nisam doživljavao kao centar grada. Nek' je centar sto puta u administrativnom smislu...

Posted

A gde počinje Lekino brdo, kod Maksima Gorkog, ne? to je tvoj predlog bio...

Posted

Ja Slaviju nikad nisam doživljavao kao centar grada. Nek' je centar sto puta u administrativnom smislu...

Da, ti na Slaviju ideš da loviš patke euro.gif

Posted

A gde počinje Lekino brdo, kod Maksima Gorkog, ne? to je tvoj predlog bio...

Ja sam pomerao granicu centra, a ne Lekinog Brda. Nismo se razumeli... Ionako je centar grada Novi Beograd, kao Beogradski City, tj. poslovni deo, tj. downtown...

Posted

... Ionako je centar grada Novi Beograd, kao Beogradski City, tj. poslovni deo, tj. downtown...

snazno ser protivim -_-

ne izjavi, nego chinjenichnom stanju <_<

Posted

Pa da, vama sa NBG je centar okretnica na zelenjaku, eventualno Terazije, sve sto je iza toga je terra incognita :P

+1

Odlican smajli :D

Posted

moj glimoglav gospodine :monokl:

zavisi šta nam je polazni parametar... u vojsci sam imao likove koji su isto bili iz bg-a pa kad ih pitaš koji deo navode;

- Jabuka

- Jakovo

- Brestovik

- Ralja

itd...

Posted

moj glimoglav gospodine :monokl:

zavisi šta nam je polazni parametar... u vojsci sam imao likove koji su isto bili iz bg-a pa kad ih pitaš koji deo navode;

- Jabuka

- Jakovo

- Brestovik

- Ralja

itd...

O da. U vojsci prvo pitaš "A jel si baš baš iz Beograda".

Posted

i u plićaku na letovanju kada čuješ da neko priča srpski

Posted

Pa da, vama sa NBG je centar okretnica na zelenjaku, eventualno Terazije, sve sto je iza toga je terra incognita :P

a vama sve preko mosta je druga vremenska zona i plaća se putarina

tbh, moja ekipa i ja smo odrasli u fazonu da je ceo grad naš grad a kako smo to uspeli ne znam... valjda nismo mnogo birali s kime ćemo se družiti niti nam je nešto bilo predaleko

Posted

ova gracka prepucavanja su mi uvek bila jedan poseban gušt, kao šabanima sa sporta partizan - zvezda samo sa malo više stila :fantom:

Posted (edited)

Ni Kalemegdan ... ?

Edited by Geograf