Ryan Franco Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 (edited) Da, da, bilo je toga. Šta pričaju da ptice ne vole rege, ptice vole rege. Ili tako već nešto. Plus je išla tv reklama sa animiranim pticama koji skackaju u ritmu muzike. Edited July 20, 2014 by McCabe
Hella Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 kako ti ljudi postanu poznati jel dovoljno samo da budem bezobrazan i prost ili još moram da budem i glup
El Guapo Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Sta se podrazumeva pod centrom Beograda, da li 3 centralne opstine, Stari grad, Vracar i Savski venac ili jos uze, koje bi bile granicne ulice? Hvala
Bujodrag Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) Sta se podrazumeva pod centrom Beograda, da li 3 centralne opstine, Stari grad, Vracar i Savski venac ili jos uze, koje bi bile granicne ulice? Hvala krug dvojke, uključujući i samu kružnicu Edited July 22, 2014 by Bujodrag
Аврам Гојић Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) krug dvojke, uključujući i samu kružnicu Po tome ispada da Birčaninova, Visokog Stevana, Krunska i Njegoševa nisu centar grada, kao ni Vračarski plato. Svaka čast Aleksandru Vučiću, ali mislim da je to najstrožije određenje centra grada na celom svetu. Po mom skromnom sudu, centar grada omeđen je, sa zapada, savskim amfiteatrom i Savskom ulicom, sa severa Dunavskom ulicom, sa juga autoputem, i sa istoka potezom Grčića Milenka, Žička i Bulevar kralja Aleksandra. Edited July 22, 2014 by Грешни Василије
Singer Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 ah taj administrativni centar beograda svaki praaavi beogradžanin zna da je NBG pravi BG, ostalo je marketing za dođoše
Amelija Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 sa juga autoputem, Niškim? Kako tačno misliš? (malo mi neobično zvuči da on bude granica centra, ja bih rekla da na jugu granica centra Karađorđev park ili tu negde)
katodik Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Po tome ispada da Birčaninova, Visokog Stevana, Krunska i Njegoševa nisu centar grada, kao ni Vračarski plato. Svaka čast Aleksandru Vučiću, ali mislim da je to najstrožije određenje centra grada na celom svetu. Po mom skromnom sudu, centar grada omeđen je, sa zapada, savskim amfiteatrom i Savskom ulicom, sa severa Dunavskom ulicom, sa juga autoputem, i sa istoka potezom Grčića Milenka, Žička i Bulevar kralja Aleksandra. Sad ispade da je Lekino Brdo centar grada. Tesko da bilo koji deo Vozdovca moze da bude centar, po mom skromnom misljenju, Ja bi granicu pomerio do Autokomande i Maxima Gorkog...
Аврам Гојић Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Niškim? Kako tačno misliš? (malo mi neobično zvuči da on bude granica centra, ja bih rekla da na jugu granica centra Karađorđev park ili tu negde) Na autoputu leži velika koncentracija upravnih zgrada i naravno bolnica, to je po definiciji downtown.
Singer Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 ne pržite se, krug dvojke centar. van kruga dvojke širi centar. nbg republika. :fist: to autokomanda a odma tu marinkova bara ne pije vodu
pacey defender Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) A šta bi onda bio beogradski CBD? Imamo li mi uopšte tako nešto? Kojim sadržajima određujemo šta ulazi u centar? Visoka koncentracija poslovnog prostora? Sedište administracije? Jednaka udaljenost od satelit naselja? Edited July 22, 2014 by pacey defender
Bujodrag Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Po tome ispada da Birčaninova, Visokog Stevana, Krunska i Njegoševa nisu centar grada, kao ni Vračarski plato. Svaka čast Aleksandru Vučiću, ali mislim da je to najstrožije određenje centra grada na celom svetu. Po mom skromnom sudu, centar grada omeđen je, sa zapada, savskim amfiteatrom i Savskom ulicom, sa severa Dunavskom ulicom, sa juga autoputem, i sa istoka potezom Grčića Milenka, Žička i Bulevar kralja Aleksandra. Eh, što se mene tiče, moj grad je beskrajan. Iz toga sledi da mu je centar svuda. ^_^
Аврам Гојић Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Sad ispade da je Lekino Brdo centar grada. Tesko da bilo koji deo Vozdovca moze da bude centar, po mom skromnom misljenju, Ja bi granicu pomerio do Autokomande i Maxima Gorkog... Može, taman da početak Lekinog brda bude granica, to je ionako pretežno rezidencijalni kraj.
Bujodrag Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Ali, za stroge administrativno birokratske potrebe, krug dvojke je centar, pa nek crknu dušmani
Recommended Posts