BraveMargot Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 znam jednog od stranaca koji su organizali eho, zalio mi se da ga je zajebala gradska vlada, da su pukli silne pare, a da su ih posle pljuvale novine da su uznemiravali recne ptice glasnom muzikom. lamentirao je nad tuznom sudbinom, sto su hteli to da rade u bgdu, da bi na kraju zakljucio da okolnosti nisu jos uvek bile zrele za ozbiljan muzicki festival na tlu srbije. lik je inace sasvim ok, u 90im radio glastonberi, posle toga osnovao/organizovao nekoliko muzickih festivala, trenutno radi kao izvrsni direktor u relativno uglednoj ustanovi muzicke kulture u britaniji.
Geo Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Jedno glupo pitanje ... Da li taj festival "Eho" mora da se odrzava bas na nekom ostrvu ? AKo je vec strategija da se sacuvaju te naseobine ptica tamo , onda mi ima smisla da nije bas najprikladnije mesto za slicne manifestacije (kapiram da ni posetiocima nocu nije bas ni najbezbednije muvati se tuda )
Аврам Гојић Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 znam jednog od stranaca koji su organizali eho, zalio mi se da ga je zajebala gradska vlada, da su pukli silne pare, a da su ih posle pljuvale novine da su uznemiravali recne ptice glasnom muzikom. lamentirao je nad tuznom sudbinom, sto su hteli to da rade u bgdu, da bi na kraju zakljucio da okolnosti nisu jos uvek bile zrele za ozbiljan muzicki festival na tlu srbije. Paz mater mu, neka proba da organizuje u Velikoj Britaniji muzički festival 100 metara od utočišta zaštićenih ptica.
BraveMargot Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 (edited) on je clan RSPBA i veliki ljubitelj ptica i kleo mi se da u to doba godine te vrste ptica osetljive na buku uopste i nisu na tom ostrvu, te da to nije period kada se ptice gnezde i nose jaja na tom mestu. pricao je da su im to napakovali hejteri i da je to bila poslednja slamka. Edited July 17, 2014 by BraveMargot
Аврам Гојић Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 (edited) @margot dobro, to je nov ugao. Ma moram da nabavim ovu knjigu gore, sad sam se zainteresovao za tu arheologiju. Edited July 17, 2014 by Грешни Василије
katamaran Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Secam se te price o pticama. Steta samo sto gradski oci nisu tolko zabrinuti za ptice kad su smrdljivi splavovi u pitanju.
fonTelefon Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Na Otoku Ratnom nema splavova. FS ne da Starom Gradu da spava.
Аврам Гојић Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Secam se te price o pticama. Steta samo sto gradski oci nisu tolko zabrinuti za ptice kad su smrdljivi splavovi u pitanju. Nisu bili gradski i republicki oci zabrinuti. Srdja Popovic, koji je bio ukljucen u organizaciju Ehoa, ali ne secam se u kom svojstvu, tada je bio savetnik za ekologiju u Zivkovicevoj vladi, i doneo je zakljucak kojim se nivo buke na ostrvu oznacava kao bezopasan za divlji svet. Kritike su dolazile od udruzenja za zastitu divljih ptica, a bogme i od tadasnje opozicije.
Lezilebovich Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Vidim da se menjaju podzemni kontejneri sa nekim novim koji bar izgledaju funkcionalno. Pri tome bih jos jednom pozeleo sve najgore bivsoj gradskoj vlasti i onome ko je osmislio taj projekat preteranog ugradjivanjai pljackanja
renne Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Najaviše neki dan na naprednjačkom stbu zamenu svih podzemnih
akibono Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 jel ti novi naprednjački sad neki transparentni modeli
Frank Pembleton Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Vidim da se menjaju podzemni kontejneri sa nekim novim koji bar izgledaju funkcionalno. Pri tome bih jos jednom pozeleo sve najgore bivsoj gradskoj vlasti i onome ko je osmislio taj projekat preteranog ugradjivanjai pljackanjaAko su oni kao u NS mislim da su ti "pristupačniji" Послато тетејцем
Kampokei Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Ne znam jesam li ja to istripovao, ali kao da se secam nekog promotivnog spota za Echo u kom Katarina Zutic veli kako muzika nece oterati ptice nego ce naprotiv da, privucene muzikom, dodje jos vise ptica.
Recommended Posts