ajgor Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Ne znam mnogo o kraju. Prošetao sam kroz naselje i deluje prilično dosadno. Ima li nečeg zanimljivog u samom naselju? Postoji li neka pijaca na Padini ili moram da se povrćem snabdevam u Maksiju? Proverena mesara i ribarnica, skrivena prodavnica sa kul začinima, i sl.? Potrebne su mi preporuke za jogu i teretanu, zbog devojke. Tempo na Obrenovačkoj džadi ti je na pljucomet, zameniće ti pijacu u najvećem delu. Edited June 22, 2014 by ajgor
katamaran Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Ima pijaca na pocetku Pozeske http://binged.it/1pqGQOW Edited June 22, 2014 by katamaran
Mr.Mxyzptlk Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) pijacu imas preko puta maxija 24/7 (koji je krs), na samoj stanici, ali ti je ne bih preporucio. mi za snabdevanje koristimo pijacu na bb-u ili vidikovacku. i ovo sto ajgor kaze - tempo na obrenovackom (isto krs) ja nista na padini od fastfuda ne jedem, cak ne posecujem ni pekare. u kojim si zgradama? :) +1 za dosadu Edited June 22, 2014 by extragluv
pacey defender Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Blizu Maksija na Padini ću biti, popićemo pivo. Zašto su Maksi i Tempo krš? Šta im fali? Isplati li se ići u Tempo? Je li povoljnije? Da, sad sam se prisetio da postoji neka mini pijaca na Padini kod autobuske stanice ali mi nije ostavila neki utisak. Kapiram da ću se osloniti na pijacu na uglu Kirovljeve i Požeške. Jeste malo dalje (1300m) ali šta sad. VIdikovačku pijacu prezirem zbog onog haosa (a i aleko je). Uvek se iznerviram kada prolazim tim delom naselja. Ne kapiram kako svi ti ljudi žive u okolnim zgradama. Još hvale naselje, kao, sve je tu, blizu je pijaca... To što preskačeš korišćene tranzistore i vibratore i ne možeš da prođeš ulicom od onih silnih kamiona, to ništa...
Mr.Mxyzptlk Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 neke stvari su jeftinije u maxiju nego u tempu. a krs su jer su bas bas slabo snabdeveni. pijaca na bb je ok, preporucujem mesaru pored stepenista, jeste malo skuplje al' majstor ljuba uvek ima sveze meso i ume. isto preporuka za burek u maloj neuglednoj pekari na samoj pijaci. do brda imas lokal 87 koji ide sa padine na svakih pola sata. meh, znaci u belim zgradama
ExicPL Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Maksi i Tempo su krs zbog povrca. Njega najbolje da kupujes u Marketu Padina (u centru naselja, roze - plavo okrecen) ili na pijaci na BB. Maxi na Padini nema ni frizidere za pivo, srecom tu je Drink Store. U tempo idi vikendom, jeftiniji je i inace, a dobijes i dodattnih 12% na kasi. Padinom vozi 55, 56, 89 i 87. 89 ide preko novog mosta do 61. bloka. 87 pravi krug (padina, zarkovo, pozeskom do pijace na BB, ada, padina). Ide na pun sat i xx:30. Za jelo nema nista. Ako mora, najbolja pekara je ona preko puta Marketa Padina, mada ni ona nije nesto. Bolje idi na Brdo ili u Zarkovo. Teretane imas dve, Jedna na kraju Lazarevackog druma http://www.teretana-fitness.com/kontakt/ i druga u jednom sklonistu izmedju zgrada http://www.navidiku.rs/firme/teretane-beograd/slike-fitnes-klub-dream-gym Za jogu ne znam. Edited June 22, 2014 by ExicPL
pacey defender Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 E hvala, dosta mi je korisno sve ovo. Biće malo zajebanije što se tiče svakodnevnog snabdevanja nego što sam mislio, ali snalazićemo se nekako. Uzgred, nisam primetio da je Maxi baš toliki krš. Hlade pivo, videh frižidere.
Mr.Mxyzptlk Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 ne obracaj paznju, ja sam dugo tu pa me sve manje-vise nervira.
pacey defender Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Onda da znam šta me očekuje ako se duže zadržim u naselju... :D Prva stvar koju treba da uradim je da osposobim bicikl. Ovaj Miljakovac je kul naselje - lep je vazduh, nema buke, blizu je šuma, dobro radi gradski prevoz, ali je mnogo dosadno, daleko je Ada, ne može bicikl da se vozi jer ima mnogo uspona. MIslim da ću na Padini mnogo manje vremena provoditi u stanu i u naselju.
Tale Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Klinac bio u zoo vrtu, kaže da se, skoro uslovno, potpisuje peticija na ulazu. U fazonu - ne možeš da uđeš ako ne potpišeš. On nije potpisao, a ušao je regularno (bila profesorka sa njegovom grupom), a grupa iza je potpisivala. Bedak je što ne zna da li je peticija za ili protiv o(p)stanka Bojovića.
pacey defender Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 (edited) Kako će oni slavno da padnu sa vlasti..... Drugo je koga i šta će ostaviti za sobom.... Edited June 23, 2014 by pacey defender
Recommended Posts