Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

deco, ne chuje se apsolutno nishta, niotkud. ziv bijo beograde :D

Posted

Ja upravo cujem neke metalike. Verovatno junfest.

Sa junfesta mozes jedino neko lelekanje da cujes...no toga izgleda nema jer je izgleda sve pod satorom (kao pravi vasar...).

Posted

Junfest cuo nisam  :wub:

Samo nek oni lelecu u svoja cetri zida

Da ne ureknem ali prilicno dobra godina sto se tice buke. Cak se i FS utisao :)

Posted

Svaka cast Vucicu al' jos veca cast Malom koji je za par meseci uredio mnoga gracka™ pitanja pa i pitanje buke otvorenih ugostiteljskih objekata :fantom:

Posted (edited)

prethodna dva dana je bila pauza na junfestu, veceras pocinje drugi deo.

ali, izgleda da je poseta osrednja. ciljali su maturski termin za saune pod satorom.

Edited by Takeshi
Posted

Дошао Тома!

Posted

Ja se taman ponadala da će da renoviraju fasadu železničke stanice, ali jok, to samo postavljaju neku kulisu na kojoj će da izlože sliku Beograda na vodi, a sve u sklopu svečanog otvaranja instant renovirane zgrade Geozavoda   :isuse:   :frust:  :isuse:  :frust:

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/474477/Zbog-cega-se-postavlja-ogromna-skela-kod-Zeleznicke-stanice-Evo-odgovora

Replika "Beograda na vodi", zasto bi DS sa replikom Terazija bio etalon gluposti, moraju to nadmasiti.

Posted

Da ne ureknem ali prilicno dobra godina sto se tice buke. Cak se i FS utisao :)

Majstorski sam ga urekao. Tutnji vec cetvrtu noc za redom  :frust:

Prosle sezone su se bar zadovoljavali sa 2-3 noci divljanja nedeljno.

Posted

na slaviji bio neki okrsaj?

Posted

tipa vestern™?

Posted

Selim se na Čukaričku padinu za desetak dana. U principu, kraj mi odgovara jer je tu Ada i planiram maksimalno da je koristim za rekreaciju (šetnja, bicikl, plivanje).Do posla će mi biti potrebno manje nego do sada, što je kul. Možda ću čak aktivirati bicikl za odlazak na posao, ali treba da proverim rutu.

Ne znam mnogo o kraju. Prošetao sam kroz naselje i deluje prilično dosadno. Ima li nečeg zanimljivog u samom naselju? Postoji li neka pijaca na Padini ili moram da se povrćem snabdevam u Maksiju? Proverena mesara i ribarnica, skrivena prodavnica sa kul začinima, i sl.? Potrebne su mi preporuke za jogu i teretanu, zbog devojke.

Šta preporučujete gore na Brdu? Koristiću to što mi je Vox klub na malo više od 1km od gajbe. Ima li još dobrih kafića, restorana, gde valja brza hrana? Znam za Talimat, a čuo sam da valjaju i neka krilca. Kakvi su kinezi u kraju? Znam da Lee ima radnju u Kirovljevoj.

I poslednje pitanje je u vezi sa gradskim prevozom. Malo me zbunjuju informacije na plan plusu i GSP, ne znam šta je tačno.

Padinom vozi #85, i ide preko Mosta na Adi do Belvila, je li tako?

#89 ide Padinom, pa preko Gazele u blokove ka Savi?

#88 ide preko Banovog, zatim preko Gazele pa do Zemuna?

Pre nekoliko dana sam se vozio nekim autobusom od Pohorske (Paviljoni, Institut za MiD), pa do Banovog Brda. Koji je autobus u pitanju? Ne nalazim ga na plan plusu. 

Hvala

Posted

85 ti ide do pohorske...

89 ide preko mosta pored buvljaka delte skrece kod piramide i zavrsava u 61.

88 kej okretnica u Zemunu...

Meni padina onako dosadna , ali blizina Ade je cini zanimljivom...Mora da ima neka pijaca..

Posted

Da, u pravu si, vozio sam se #85.  http://prevoz.iz.rs/mape/mapa_linije_85.html

Planplus kasni sa informacijama, to me zbunilo. 

Da, deluje dosadno naselje, Ljudi sede na klupicama između zgrada, neki kafić usred naselja pun ljudi, skromne radnjice, neizbežne kladionice, laundry, sumnjivi fastfudovi,..