Filipenko Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Tzv. gradski arhitekta Folić istupio u javnost po prvi put, naravno u kontrolisanim uslovima prorežimskog Telegrafa. Najjače je kako na samom početku priča o tome da živi od svog rada, što je naučio u Americi, gde je završio srednju školu...Jebote, Mića Jovanović se negde kaje što nije kao Folić.
nera Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Kakva odvratna njuska, pr tekst necu ni da komentarisem. <_<
salerokada Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Jel' ovaj neki brat od strica, tetke ili tako nešto organa Malog Siniše? Jako me podseća na njega.
Tihajeza Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 svakom ko je bio arhitekta u stvarnom svetu duže od mesec dana, je jasno da je ovaj dečkić popisao sve projekte koje je očešao ramenom i tako napravio biografiju. tačno vidim da je siniša mali, tražeći pogodnu osobu za ovu funkciju, dobijao korpu od svakog iole ozbiljnog profesionalca koji drži do sebe. onda je počeo da spušta kriterijume, dok nije došao do kriterijuma "završen arh. fakultet" i tu izabrao ovog lelemuda.
namenski Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 svakom ko je bio arhitekta u stvarnom svetu duže od mesec dana, je jasno da je ovaj dečkić popisao sve projekte koje je očešao ramenom i tako napravio biografiju. tačno vidim da je siniša mali, tražeći pogodnu osobu za ovu funkciju, dobijao korpu od svakog iole ozbiljnog profesionalca koji drži do sebe. onda je počeo da spušta kriterijume, dok nije došao do kriterijuma "završen arh. fakultet" i tu izabrao ovog lelemuda. Gresis: oni se nepogresivo prepoznaju i izabiraju. Svi su na isti kalup, isti im je image, recnik, stajling, apetiti, interesovanja.... Tu greske nema: kao sto si nekad na kilometar mogao da prepoznas omladinskog aktivistu, bez da rec izgovori, tako ces danas i njih.
nera Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Meni svi oni idu pod kategoriju "self marketing menadzer" posto je to jedino sto znaju u zivotu. Nikada nisu radili konkretan posao, niti ih to zanima. Zapravo, takvi ljudi odaberu nesto sto im zvuci dobro i onda glume tu ulogu dokle god mogu. Najbolji su zato sto kazu da su najbolji i tu se zavrsava prica. Problem je sto se kod nas zapatilo previse takvih likova u svim strukturama.
Singer Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 ovaj vam je klasican primerak "esimi dobar?" eksperata koji su nam jebali madr tokom vladavine zutih, a sad u finalu tokom vladavine naprednjaka.
nera Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 ovaj vam je klasican primerak "esimi dobar?" eksperata koji su nam jebali madr tokom vladavine zutih, a sad u finalu tokom vladavine naprednjaka. O da. Na moju veliku zalost ja radim sa takvim likovima svakodnevno, sto je najgore broj im raste eksponencijalno. Ima takvih svugde i uvek ali se drze u manjini, kod nas su oni ispunili sve segmente privrede.
Filipenko Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 U srcu socijalističkog samoupravljanja, kod opštine Novi Beograd, ne čuje se ništa. Osim crkvenih zvona, doduše...
Pontijak Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 a ni kod mene na pocetku jurija gagarina se ne cuje nista
katamaran Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 (edited) Ja upravo cujem neke metalike. Verovatno junfest. Nadam se da ce biti tise posle ponoci. edit: vidim da ovo traje vec par dana. Do danas ih nisam cuo. Edited June 17, 2014 by katamaran
akibono Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ja upravo cujem neke metalike. Verovatno junfest. Nadam se da ce biti tise posle ponoci. pa nije li večeras koncerat 'čelične miledi' na kališu, verovatno to čuješ....
Recommended Posts