zoki Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 dobro je batice dok ne reshe da stanuju sa pogledom na parking ^_^ Nek idu na Vračar... Moram da se "pohvalim" da mi je rekord u traženju parking mesta u kraju (taj parking i Kosovska) sat i 45 minuta... Nezaboravna noć... :D
gospa buba Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Nek idu na Vračar... Moram da se "pohvalim" da mi je rekord u traženju parking mesta u kraju (taj parking i Kosovska) sat i 45 minuta... Nezaboravna noć... :D ima mesta u ripnju kolko ocesh :D
katamaran Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Komsija :) Zato sam se ja otarasio kola. Maltene po pravilu vise trazim parking nego sto vozim.
đorđe geprat Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 kako može da se sazna koliko je parking mesta rezervisano od 7 do 17? spada li to među info od javnog značaja. ovde kod mene permanentno odvoze, bez pardona. žao mi je mučenika iz provincije, ne znaju za jadac.
Dagmar Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 sluzbe rade po automatizmu http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/472669/POSLE-PISANJA-BLICA-Stanarima-vracena-parking-mesta-koja-su-im-uzeta-zbog-poslanika ovi ne majkemi postizu. josh pola meseca, i micin doktorat ce biti smejurija b-rate
Dagmar Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 I jos na kraju si maltene pobedio sistem ako uspes da ti vrate tvoj sopstveni auto pa jos i pare od kazne - ihaj. Ne daj Boze da oni tebi plate za privremenu kradju auta, naknadu za pretrpljeni stres, refundaciju troskova taksija, kasnjenja na posao i sl.
Apollo Creed Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 "Sve je spremno za početak prvog porodičnog festivala muzike,zabave i gastronomije Jun Fest koji će se održati od 13 do 22 juna na Ušću!"
gospa buba Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 pa shta hocesh od choveka sad, voli zenske, voli korablje, sve shto vole mladi -_-
Singer Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 dal je zemljak barem napravio maketu na nekoj od vezbi/zadataka u toku studiranja?
Lezilebovich Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 ovaj car je apsolutno sve slagao. osim stanije naravno.
harper lee Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 dal je zemljak barem napravio maketu na nekoj od vezbi/zadataka u toku studiranja? Makete prave Arapi, strategija razvoja je vec opisana u Slininom doktoratu, mladac ostaje da se slika za novine posto je onako lijeeep covek. Sve je pod kontrolom.
đorđe geprat Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 "Sve je spremno za početak prvog porodičnog festivala muzike,zabave i gastronomije Jun Fest koji će se održati od 13 do 22 juna na Ušću!" danas sam prošao tuda. sve ono: ringišpil, tobogan........ šatori. vašar ala šabački, topolski...... nisam primetio, da li su predviđene tezge za prodaju raznoraznog? u šatorima će pretpostavljam da se na panju cepa pečenje. gde se kolje? na obali dunava?
Frank Pembleton Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 ovaj car je apsolutno sve slagao. osim stanije naravno.I naravno neće imati ko da ga pita o tome.Ili ako ne njega ono Sinišu ozareniglodar Malog ! Послато тетејцем
fonTelefon Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Podli zapadnjaci ne biraju sredstva http://www.romafaschifo.com/2014/05/il-confronto-umiliante-tra-roma-e.html
Recommended Posts