Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

dobro je batice dok ne reshe da stanuju sa pogledom na parking ^_^

Nek idu na Vračar... :lol:

Moram da se "pohvalim" da mi je rekord u traženju parking mesta u kraju (taj parking i Kosovska) sat i 45 minuta... Nezaboravna noć... :D

Posted

Nek idu na Vračar... :lol:

Moram da se "pohvalim" da mi je rekord u traženju parking mesta u kraju (taj parking i Kosovska) sat i 45 minuta... Nezaboravna noć... :D

ima mesta u ripnju kolko ocesh :D

Posted

Komsija :) Zato sam se ja otarasio kola.

Maltene po pravilu vise trazim parking nego sto vozim.

Posted

kako može da se sazna koliko je parking mesta rezervisano od 7 do 17? spada li to među info od javnog značaja.

ovde kod mene permanentno odvoze, bez pardona. žao mi je mučenika iz provincije, ne znaju za jadac.

Posted

I jos na kraju si maltene pobedio sistem ako uspes da ti vrate tvoj sopstveni auto pa jos i pare od kazne - ihaj. Ne daj Boze da oni tebi plate za privremenu kradju auta, naknadu za pretrpljeni stres, refundaciju troskova taksija, kasnjenja na posao i sl.

Posted

"Sve je spremno za početak prvog porodičnog festivala muzike,zabave i gastronomije :Hail: Jun Fest koji će se održati od 13 do 22 juna na Ušću!"

Posted

pa shta hocesh od choveka sad, voli zenske, voli korablje, sve shto vole mladi -_-

Posted

dal je zemljak barem napravio maketu na nekoj od vezbi/zadataka u toku studiranja? :unsure:

Posted

ovaj car je apsolutno sve slagao. osim stanije naravno.

Posted

dal je zemljak barem napravio maketu na nekoj od vezbi/zadataka u toku studiranja? :unsure:

Makete prave Arapi, strategija razvoja je vec opisana u Slininom doktoratu, mladac ostaje da se slika za novine posto je onako lijeeep covek.

Sve je pod kontrolom.

Posted

"Sve je spremno za početak prvog porodičnog festivala muzike,zabave i gastronomije :Hail: Jun Fest koji će se održati od 13 do 22 juna na Ušću!"

danas sam prošao tuda. sve ono: ringišpil, tobogan........ šatori. vašar ala šabački, topolski...... nisam primetio, da li su predviđene tezge za prodaju raznoraznog? u šatorima će pretpostavljam da se na panju cepa pečenje. gde se kolje? na obali dunava? 

Posted

ovaj car je apsolutno sve slagao. osim stanije naravno.

I naravno neće imati ko da ga pita o tome.Ili ako ne njega ono Sinišu ozareniglodar Malog !

Послато тетејцем